Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mgtan,

żarcik taki mały :decayed:

moja mama jest warszawianką, tata krakusem, więc jestem mieszaniec :decayed:

żeby nie było, zanim się wojna tu rozpocznie :>

Krk ma drogi do d*py, 17" to za dużo żeby sie sprawnie przemieszczać :gwizdanie:

W W-wie żadko bywam, ale takiej masakry nie macie tam napewno..

Opublikowano

mgtan,

żarcik taki mały :decayed:

moja mama jest warszawianką, tata krakusem, więc jestem mieszaniec :decayed:

żeby nie było, zanim się wojna tu rozpocznie :>

Krk ma drogi do d*py, 17" to za dużo żeby sie sprawnie przemieszczać :gwizdanie:

W W-wie żadko bywam, ale takiej masakry nie macie tam napewno..

wiesz dla mnie to żadna wojenka... znam opinie o warszawce i czasem spotykam ludzi z Wwy po za stolicą i się nie dziwie co inni myślą :naughty: dzięki bogu nie wszyscy z Warszawy są pojebami :)

Opublikowano
  • Autor

dobrze ze napisales ludzi z warszawy a nie warszawiakow bo tych to moze jest 1 na 50 spotkanych na ulicy.Niestety w wiekszosci opinia przywarla przez dorobkiewiczow z prowincji :rolleyes:

Opublikowano

ja mam szczescie nie spotykac pojebanych ludzi w stolicy :)

pewnie tylu samo pojebanych zyje w kazdym innym miescie... tylko obowiazuje jakis dziwny stereotyp.

Opublikowano

ja mam szczescie nie spotykac pojebanych ludzi w stolicy :)

pewnie tylu samo pojebanych zyje w kazdym innym miescie... tylko obowiazuje jakis dziwny stereotyp.

dokładnie :wink4:

Opublikowano

ale kultura jazdy w Warszawce jest całkiem fajna :naughty: - u mnie na zadupiu Cię nie wpuści a w W-ce tak

jak mi się tęskni za Warszawką ;(

Opublikowano

ale kultura jazdy w Warszawce jest całkiem fajna :naughty: - u mnie na zadupiu Cię nie wpuści a w W-ce tak

to prawda, kultura jazdy w wawie nawet mnie czasami zaskakuje...

czasem jak jade do rodzinnej wiochy, to wkurwiam sie, co prawda nie przejezdzaja na pomaranczowym i czerwonym ale zeby ktos Ci ustapil pierwszenstwa, albo zatrzymal sie na przejsciu dla pieszych... nie ma szans.

niestety niereformowalne sa kobiety w wawie, nie pamietam kiedy jakas mnie wpuscila, one poprostu maja zakodowane, ze ZAWSZE maja pierwszenstwo.

Opublikowano

jak mi się tęskni za Warszawką ;(

też to potwierdzam.. a zwłaszcza jak widzą te same tablice. jak jeździłem A3 na blachach z Bydgoszczy to mnie nie wpuszczali, a jak jadę A5 (mam blachy Warszawskie) to jest pełna kultura :naughty: EOT

Opublikowano
  • Autor

to racja , niestety jest jedna zasada im lepsze masz auto bym bardziej nie chca cie wpuscic , jedynym wyjatkiem jest subaru , tu wpuszczaja cie zewsze i wszedzie :decayed:

Opublikowano

no o krakowskiej kulturze jazdy to juz nawet mi sie nie chce gadac...

na poczatku weekendu sie wk***i.alem, ale pozniej to juz sie tylko smialem z zawzietych krakusow :polew:

nie wiem czy to wina huty, czy bliskosci czarnobyla, ale tak prymitywnych zachowan na drodze to dawno nie widzialem :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Kraków jest wyjątkowy ale ogolnie na polskich drogach z kultura jest dramat. Przekraczasz tylko granice , nawet do Czech czy Słowacji i jest inny świat.Mam wrażenie ze niektórzy lecza swoje kompleksy i ego przez uprzykrzanie innym życia na drodze :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor
:polew: i tak wiekszosc poszla na skandynawie :wink4:
Opublikowano

Turdzi - w niedziele byłem na 1/4 mili i stało obok mnie nowe RS6 na twoim felunku.

20 cali ET19 - normalnie felunek na żywo mnie powalił - na Twoim wypasionym B8 muszą naprawdę robić robotę.

O wypukłości nie wspominając.

jest jeszcze coś co mnie zszokowało:

stała moja fura a obok RS6 czarny awant i felunek 20 cali - nie wiem jak to możliwe ale na tym rsie te koła wyglądały conajmniej cal większe gdzie powinno być odwrotnie patrząc na gadaryty aut

Jeszcze raz szacun dla tego felunku :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Miron dzieki , no przyznam nieskromnie ze nie wygladaja zle :naughty:

Opublikowano
  • Autor

mi sie kazda B8 podoba dzis widizalm zwykle bez slina tylko na zawieszeniu Sline i feldze RS6 C6 i tez wygladalo :shocked:

Opublikowano

Akurat do Czarnobyla macie bliżej... :polew:

bedziesz się kłócił o 100km? :polew:

Opublikowano
  • Autor

Maly update , felgi zimowe wygladaja jak nowe.Makki polecil mi taki srodek IronX , popsikalem przetralem gabka pod myjke i wyszystko zeszlo.Dzieki serdeczne jeszcze rar :cool1:

Przed :

p1060248r.jpg

p1060246n.jpg

Po:

p1060238o.jpg

I maly mod tym razem w garazu :decayed:

p1060240gu.jpg

p1060244w.jpg

thule boxlift , za***ista sprawa teraz montaz boxa to 2 min. :cool1: