Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Montaz nie ma tu nic do rzeczy ,musial bys miec dwie lewe rece do wszystkiego zeby tego samemu nie zlozyc.

W B7 jest to troche inczej rozwiazane zwlaszcza w TDI.Jechalem kiedys 2.0 TFSI z milltekiem B7 i bardzo mi sie podobal.Cos jak seria w TT jezeli wiesz jak ta gada i bardzo mi to odpwiadalo.Mily rasowy dziek zadnego buczenia , a ten moj skr...syn buczy i wpada w rezonans jak jakis ulter z gieldy :rolleyes: Oczywisice to nie jest tragedia bo to buczenie nie jest jaies straszne , ale ja juz wyroslem z takiego show.Ogolnie nic w tm wydechu nie jest przemyslane.No ale nic mam juz moze jednego norka ktory chce kupic to moje g......

Opublikowano

No ja mam tego millteka w s4 i powiem, ze faktycznie kijowo on jest wykonany..maly przeswit miedzy walem..srodkowa puszka wystaje prawie do asfaltu:/. Zadnego przemyslenia.

Nigdy juz nie kupie millteka:)

Opublikowano
  • Autor

No to widac nie jestem sam bo juz myslalem ze moze mam za wysokie wymagania :rolleyes:

Opublikowano

sprzedasz BRD za 50, to bedzie na strokera :przebiegly:

za 50 to może bym miał kupca na tego paździocha w tym stanie jakim był finalnie na forum + dorzucisz jeszcze te heble co kisisz w na półce i może byśmy się dogadali :gwizdanie:

sorry za OT

:polew: :polew: :polew: :polew:

prosze Was nie bądzcie śmieszni...za 50 tys BRD czekają prosto z Niemiec z przebiegiem jakim chcesz i nigdy nie bite i tylko do kościoła jezdzone.

Opublikowano
  • Autor

przy okazji zadymy z wydechem zastanawiam sie czy nastepnego nie zapodac z ciemnymi/czarnymi koncowkami.

Wyglada to kozacko :gwizdanie:

6727249001_636dbcd6aa_o.jpg

6727251339_79b905cfe7_b.jpg

Opublikowano

daj w karbonie, albo w grafit mat, widziałem takie coś na żywo... wygląda super. :slina:

Opublikowano

Ciemne koncowki :kox:

Szkoda Pawel ze z tym Milltekiem taka lipa. Nie spodziewalem sie. Nie podejrzewaz ze moze cos pokrecili w tym zakladzie w PL? Napewno masz dedykowana wersje do Twojego auta? :mysli: Ja kiedy do nich dzwonilem jak jeszcze nie bylo wydechow z Millteka do mojego B8 i mowili ze to nie problem dobrac/dopasowac, pospawac itp.. Ja chcialem dedykowany wiec..

BTW, Mialem dac znac jak bede sie wybieral do chatki w gorach. Teraz bylem na weekend, bylo zajefajnie :good: Nastepny wypad na tydzien 17 lutego :gwizdanie:

Tak sie prezentuje domek i okolica :naughty:

Trollbu

Opublikowano
  • Autor

daj w karbonie, albo w grafit mat, widziałem takie coś na żywo... wygląda super. :slina:

w carbonie bedzie ciezko , ale ale bede celowal w czarny mat.

Ciemne koncowki

Szkoda Pawel ze z tym Milltekiem taka lipa. Nie spodziewalem sie. Nie podejrzewaz ze moze cos pokrecili w tym zakladzie w PL? Napewno masz dedykowana wersje do Twojego auta? Ja kiedy do nich dzwonilem jak jeszcze nie bylo wydechow z Millteka do mojego B8 i mowili ze to nie problem dobrac/dopasowac, pospawac itp.. Ja chcialem dedykowany wiec..

nie no wydech jest dedykowany , ale jest totalnie spierdzielony i nieprzemyslany :rolleyes:

Opublikowano

No turdzi jest ładna :good:

Opublikowano
  • Autor
BTW, Mialem dac znac jak bede sie wybieral do chatki w gorach. Teraz bylem na weekend, bylo zajefajnie

miales dac znac zeby razem pojechac a nie dac znac ze byles i bylo fajnie :>

Opublikowano
BTW, Mialem dac znac jak bede sie wybieral do chatki w gorach. Teraz bylem na weekend, bylo zajefajnie

miales dac znac zeby razem pojechac a nie dac znac ze byles i bylo fajnie :>

Nastepny wypad na tydzien 17 lutego :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

czyli wracasz ok 28-29 lutego ? Ja na tydzien nie dam rady ale moze na weekend by dalo rade :mysli:

Opublikowano

czyli wracasz ok 28-29 lutego ? Ja na tydzien nie dam rady ale moze na weekend by dalo rade :mysli:

Wyjazd w piatek 17 lutego i powrot 24.

Opublikowano
  • Autor

a gdzie jest ta hytta ?

Opublikowano

a gdzie jest ta hytta ?

Pod samym wyciagiem Haukeli:

Stort-kart-over-Soer-Norge_infoboximage_right_extra.jpg

Ok. 250km od Oslo

Opublikowano
  • Autor

hmmm :mysli: czyli daleko , wypadalo by miec piatek wolny a z tym moze byc problem bo biore juz wolne 10 lutego gdyz jade na Rajd Szwecji.Musze pogadac w biurze , bo na jedna noc to mi sie nie chce jechac taki kawal.

Opublikowano
  • Autor

no i pieknie , widze ze katalizator toz wyjechal :naughty:

Ja juz mam wydech zamowiony w MG motorsport.Ja wszystko dobrze pojdzie montaz na Wielkanoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Rogal wstawil 2.0 TFSI na stronie , 295 KM i 440 NM :kox: na takim setupie jak ja chce...

http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=70

kurcze mialem robic program u Compotow al w sumie sam nie wiem...............

http://pl-pl.facebook.com/media/set/?set=a.166108970091380.27259.166106913424919&type=1#!/photo.php?fbid=250422961659980&set=a.166108970091380.27259.166106913424919&type=3&theater

Niby wykresem sie nie jezdzi ale ten Rogalowy wyglada o niebo lepiej , z koleji Compoty zjady zeby na 2.0 TFSI/TSI , i badz tu madry..............