Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na oko, wykonanie pierwsza klasa, spawy millteka niestety się chowają to fakt.

Teraz poka jak to buczy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

I lipa , program musi poczekac , sam w sumie dalem troche d*py :facepalm:

Opublikowano

W jaki sposób robili dla Ciebie wydech? Wszystko dopasowywali do Twojego samochodu na miejscu? Jak długo trwała przeróbka? Zostawiales samochod na dzień/dwa/trzy ?

Opublikowano
  • Autor

Nie maja czesc gotowych elementow , a dopasowany jest do mnie ze wzgledu na ilosc tlumikow , koncowki itp.W MG nie ma dwoch takich samych wydechow , wszystko robia pod klienta.Operacja trwa jeden dzien.

A dla ciekawskich oto super Milltek.Nie trzeba byc inzynierem zeby widziec golym okiem co takie patenty robia z przeplywem spalin......p1060363o.jpgp1060365g.jpgp1060364u.jpgp1060368g.jpg

Opublikowano

Jest szansa że to Miltek z Chin ? Jeśli nie to innej opcji nie widzę jak partactwo do potęgi :decayed::kox:

Opublikowano

WTF? za taki chajs taka popelina :facepalm:

Opublikowano

Turdzi, powiem Ci, że jakoś dziwne te wszystkie klocki były u ciebie, inaczej to wszystko wygląda u mnie :kwasny:

Opublikowano

z tego co wiem firmy z UK uwielbiają robić produkcję w PRC i potem zonki wychodzą, być może ten wydech jest made PRC, ewentualnie angole dostali na głowę i takie zonki wypuszczają

Opublikowano

A o co kaman? :shock3:Nie ukrywam, że dosyć nieśmiało idzie mi przymiarka do zawirusowania mojego TFSI więc czekam na decyzję bardziej doświadczonych:decayed: W sumie to nawet nie wiem, czy CDNB różni się czymś (oprócz programem) od CDNC - póki co znalazłem same rozbieżne informacje i odłożyłem research na weekend :facepalm:

A no i wydechu MGMotorsport też bym posłuchał :decayed: Sąsiad dosłownie tydzień temu u nich robił, ale zapewne nie uzyska się takiego rezultatu jak w jego 650i :eusathink:

Opublikowano

turdzi - masakra z tym milltekiem :facepalm: Ze ojczulem lepsze i dokładniejsze rzeczy spawaliśmy przy okazji tuningu kaszlaka ponad 10lat temu:polew: Porażka za te pieniądze:thumbdown: Nagraj w końcu jakiś film, jak się odzywa wydech na aucie - nie zmuszaj nas do składania próśb:decayed:

Opublikowano

moglbys napisac ile Cie kosztowal ten wydech w mgmotorsport?

Opublikowano
  • Autor

A o co kaman?

o niefart , bylem umowiaony u Witka w piatek na 12.00 niestety mial obsowke i konczyl jakies parchy z rana wiec wjechalem na hamownie o 16.00 , zapial przod a z tylu czekala niespodzianka , nie bylo gwintu na ucho holownicze bo mam hak , a haka nie mam ja zalozyc bo nie mam wycietego otworu w dyfuzorze , trzeba by bylo zrywac zderzak a to kolejna godzina , dwie, wiec stwierdzilem ze nie ma sensu robic cos prawie noca.Stracilem caly dzien , kase na paliwo narzaskalem kolometrow i tyle z tego wyszlo .Ogolnie zalamka :facepalm:

Opublikowano

oj Pawel, moje kondolencje :P

Masz na dyfuzorze zaznaczone jak i co wycinac pod hak. 5 min roboty! :naughty:

Lipa ze nie wyszlo, znam ten bol jak kalendarz podczasu pobytu w PL powinien miec wiecej niz 24h :facepalm:

Opublikowano

No fakt, ja też przy wymianie na S-Line'owy zderzak chciałem zostawić bez dziury co by nie ująć autu estetyki, ale jednak dziura wycięta, a jest na tyle nisko, że jest praktycznie niewidoczna. W każdym razie, powodzenia przy następnej próbie:przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Udalo sie zrobic pare nowych fotek.Wydeszek jest ciekawy bo koncowki sa w czarnym chromie , z daleka wygladaja jak czarne dopiero z bliska zaczynaja mic polysk.Efekt fajny , dodatkowo nie ma szans zebym kiedys sopotkal auto z takim wydechem :cool:

27089231.jpg13180850.jpg38320596.jpg25385440.jpg

Opublikowano

looks good :naughty:

Opublikowano

BARDZO mi się podobają te końcówki.

Szkoda, że do klekota będą pasować suabo...

Opublikowano

Patrox w klekocie ma 4 końcówki (w B8) i wygląda kozacko

Opublikowano

Wyglądają za***iście, wogóle piękna B8, rzekł bym wygląd wzorcowy, super Paweł :thumbup1:

BTW ile Cię ten wydech kosztował, może być na PW.

Opublikowano
  • Autor

mystic troszke ponad 5K razem z katalizatorem.