Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak i tak :)

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ----------

końcówki powinny mieć małe dziureczki na wodę, nie było by takiego czarnego osadu na dole końcówek

c7b7316c9dbd1300.jpg

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

Opublikowano

zgadamy się jakoś to się końcówki zabezpieczy i doradzi czym czyścić, mam to obcykane u siebie

sorry za OT

Opublikowano
  • Autor

Yamaha zapytaj Rossiego co jemu przeszkadzalo.U mnie poza patentami wydech byl kompletnie zle pomyslany , byl skadany z czesci ktore w zlych miejscach mialy laczenia , przez co w czy przy niewielkim dotknieciu progu czy faldy sniegu uginal sie i dotykal karaserii.

Opublikowano

Sprawdziłem to u mnie - mocowania raczej są na tyle mocne, że nic się nie powinno uginać. Ty też miałeś oryginalnego tego Millteka?

Opublikowano

Turdzi: moja teoria spiskowa mowie Ci ze moze sie zgadzac.

Kupiles "Milltek" supa d*pa made in poland w szopie....

Trzeba bylo samemu sprowadzic albo kupic w NO :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Makki kupilem millteka zrobionego w Millteku , widzalem fakture , list przewozowy i mam tez gwarancje.Jest identyczny z tym ktory maja na stronie na zdjeciach w wysokiej rozdzielczosci.

To ich produkt wygloda gorzej niz made in china , bo polscy rzemieslinicy robia na prawde na wysokim poziomie.

Ja juz sie nauczylem ze wielkie firmy robia masowy produkt i kupe bazujac na marce.To samo tyczy sie MTMu , poczytaj sobie ile tych obiecanych 700 KM jest tak na prawde w RS6 , a sa przypadki ze po ich robocie to troche do serii brakuje :facepalm:

Opublikowano

końcówki powinny mieć małe dziureczki na wodę, nie było by takiego czarnego osadu na dole końcówek

http://images40.fotosik.pl/1567/c7b7316c9dbd1300.jpg

Fajny patent z tą dziurką, chyba muszę u siebie zrobić bo tez mam podobne końcówki zawinięte do środka :thumbup1: u yamahy nie są potrzebne no nie ma tego wywinięcia, także woda tam nie stoi tylko ładnie wypływa na zewnątrz :wink:

Vario, sam robiłeś ten otwór czy był już zrobiony ?

Opublikowano

EOT to standard w Magnaflow

---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

co do wody kondensacyjnej to jak jest dziurka to ładnie kapie przez dziurkę i nie ma czarnego osadu, jak nie ma dziurki to woda spływa pod końcówkę i tworzy czarny osad

Opublikowano

Najlepiej podjechać do jakiegoś speca i za grosze wyciął by taką dziurkę i było by po problemie:eusathink:

Opublikowano
Makki kupilem millteka zrobionego w Millteku , widzalem fakture , list przewozowy i mam tez gwarancje.Jest identyczny z tym ktory maja na stronie na zdjeciach w wysokiej rozdzielczosci.

To ich produkt wygloda gorzej niz made in china , bo polscy rzemieslinicy robia na prawde na wysokim poziomie.

Ja juz sie nauczylem ze wielkie firmy robia masowy produkt i kupe bazujac na marce.To samo tyczy sie MTMu , poczytaj sobie ile tych obiecanych 700 KM jest tak na prawde w RS6 , a sa przypadki ze po ich robocie to troche do serii brakuje

Pawel no.. Wiesz ze ja pracuje w dziale kontroli jakosci i bhp? Offshore? :banan:

Budujemy platformy wiertnicze, rurociagi i moduly na rafinerie, od Norwegii, po Rosje, Polske, Chiny i Dubaj.. :whistling:

Moze jestem bardzo sceptyczny i niewierny Tomasz ale przekrety to ja widzialem na wlasne oczy, wartosci milionow NOK. :thumbdown:

Wszystko da sie podrobic jak sie chce i jak wchodzi w gre grubasna kasa :shock3:

Millteki w Norwegii takze widzialem u dystrybutora, mialem je w rece i nie bez przyczyny ja mam ABT-Sebring :)

Uwazam ze od hmm, 4-5 lat Milltek zszedl na psy bo jest masowka i tutaj sie zgodze z Toba. Ale wiesz ile jest ludzi na swiecie % co zwracaja na to uwage tak jak np ja i Ty i pewnie wiele innych osob zainteresowanych tematem? Moze maks 10%. Wiec maja to gdzies, wazne zeby bylo glosno i byly pseudo PS :polew:

Temat RS6 4F i MTM mam ogarniety, bylem u 2 "dystrybutorow" w Norwegii oraz u Niemcow i wiem o co chodzi.. Gotowce pchaja i maja to gdzies. A pozniej skrzynie padaja i np TeoMotors musi naprawiac. Rozmawialem z Panem Teodorem z TeoMotors o RS6 4F i jego doswiadczeniach. Wiem ze np RS6 4F MTM potrafi wywalic skrzynie na drzewo, po 10tys km. Skrzynie da sie naprawic wiec problemu takze nie widze.. :facepalm:

Ale ogolnie mowiac to jest auto ktore ja chce. Nawet jezeli okaze sie na hamowni, what so ever, ze bedzie mialo z MTMem 400KM. To mozna wszystko poprawic.

I ja takie auto chce, a pozniej sam sobie to wszystko zrobie i bedzie cacy :wink:

Take it easy, jakos to bedzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Pawel no.. Wiesz ze ja pracuje w dziale kontroli jakosci i bhp? Offshore? :banan:

Budujemy platformy wiertnicze, rurociagi i moduly na rafinerie, od Norwegii, po Rosje, Polske, Chiny i Dubaj.. :whistling:

Moze jestem bardzo sceptyczny i niewierny Tomasz ale przekrety to ja widzialem na wlasne oczy, wartosci milionow NOK. :thumbdown:

Wszystko da sie podrobic jak sie chce i jak wchodzi w gre grubasna kasa

masz racje , ja niestety musze miec wszystko idealnie.

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

no i juz 3 felgi sa zalatwione :facepalm:

Opublikowano

Wszystko da sie podrobic jak sie chce i jak wchodzi w gre grubasna kasa

masz racje , ja niestety musze miec wszystko idealnie.

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

wszystko da sie ogarnac :decayed::decayed:

Opublikowano

Ale jak? nie mow ze kraweznik? :(

Lusterka masz nie? :wink:

Opublikowano

turdzi co z felami:question:

Opublikowano

Turdzi jak to robisz? moja matka ma od 2 lat 18'' na profilu 35 i ani jednej nie uszkodziła a mistrzem kiery nie jest :whistling:

Opublikowano
Turdzi jak to robisz? moja matka ma od 2 lat 18'' na profilu 35 i ani jednej nie uszkodziła a mistrzem kiery nie jest :whistling:

Moze w Poznaniu nie ma kraweznikow?:wink:

W Oslo some say, sa 50cm :grin:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Aaaa dajcie spokój w Oslo są bardzo wysokie granitowe krawężniki dosłownie chwila nieuwagi przy parkowania i gotowe wystarczy delikatnie przyjrzeć i felgi zalatwiona

---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

Vario to to fajne

---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

Vario to to fajne

---------- Post dopisany 19-05-2012 at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2012 at 08:53 ----------

taki sie maly spocik ze znajomym ukrecil

20120518454.jpg

2.0 TFSI 180 KM E85 quattro VS 2.0 TFSI 211KM quattro

Opublikowano

turdzi: Ten goscio chyba nie jest w VACN? Nie kojarze auta?

Masz wiecej zdjec tego swojego Millteka?

Rozebranego na czesci itp?

Wiesz, dealer norweski na forum klubu robi dobry piniadz na tym, moze by tak ludziom pokazac to i jak sie sprzedaje?

Nie chodzi mi o to zeby akurat jemu psuc opinie ale taki ogolny watek co i jak wyglada Milltek?

BTW: Ten bug forum z podwojnymi postami to jakis shiiiiit.