vahu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Turdzi do takiego auta skusiłeś się na używane koła? Jeszcze felgi można przeżyć ale opony to bezpieczeństwo :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 nie no felgi beda ok , ale opony musze przemyslec , zobacze jak sie ta guma zachowa jak spdanie pierwszy snieg.Najwazniejsze to hamowanie , bo trakcja w quattro zawsze jest.
variocustoms Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 dosłownie, ja musiałem kupić typowe zimówki bo na all season ruszyć się dało bez problemu ale zatrzymać już nie
mystic.pl Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 vario felgi odbieral moj ojciec , myslal ze sa po prostu brudne zreszta na zdejciu tez tak to wygladalo ale dzis wzialem sie za jedna i pacjent bedzie zyl dzieki Makkiemu i jego Prick Bort po godzinie walki wyczyscilem ta felge tak ze jest jak nowka sztuka.Zostaly wiec jeszcze 3.Co ciekawe probowalem wszelkiego rodzaju rozpuszczalniki i nic chcialy sie tego imac a prick to rozpuscil :gwizdanie: PrickBort jest za***isty Na koniec zapodaj Rimwax, który idealnie doczyści, nabłyszczy i zabezpieczy felgi. Posiada minimalne ilości środków ścierno-polerujących które bez najmniejszego problemu usuwają najbardziej uporczywy osad.
turdzi Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 Na koniec zapodaj Rimwax, który idealnie doczyści, nabłyszczy i zabezpieczy felgi. Posiada minimalne ilości środków ścierno-polerujących które bez najmniejszego problemu usuwają najbardziej uporczywy osad. gdzie to kupic ?
mystic.pl Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Na koniec zapodaj Rimwax, który idealnie doczyści, nabłyszczy i zabezpieczy felgi. Posiada minimalne ilości środków ścierno-polerujących które bez najmniejszego problemu usuwają najbardziej uporczywy osad. gdzie to kupic ? http://www.autodetailingshop.pl/Smartwax_Rimwax_235ml-246.html
turdzi Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 I see a ktos mial doswiadczenie z tym zestawem ? http://swissvax.no/startside-mainmenu-64?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=207&category_id=22
Rosemeyer Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 a wracajac do tematu dziur w krakowie.... byłem w Krk w weekend i to co zobaczylem to byl dla mnie szok! Ktos bardzo do serca sobie wzial haslo spod tablicy przy wjezdzie do miasta - "Krakow - Miasto Krolow Polskich", bo drogi sa tam faktycznie jak ze ostatniego krola
Gość mmcv Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 a wracajac do tematu dziur w krakowie.... byłem w Krk w weekend i to co zobaczylem to byl dla mnie szok! Ktos bardzo do serca sobie wzial haslo spod tablicy przy wjezdzie do miasta - "Krakow - Miasto Krolow Polskich", bo drogi sa tam faktycznie jak ze ostatniego krola nic nie mow... ta droga wjazdowa to porazka na calej lini ... od 10 lat wyglada tak samo - tragicznie :wallbash: .Ale nie tylko tam jest tragicznie... jest duzo fajniejszych miejsc :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 jechałem przez Krak w ostatni czwartek i powiem jedno 30-40 km/h a zawias Tein dostawał i tak nieźle po pupie... ten wjazd to tragedia!! od tylu lat to samo.... odkąd kojarze to jest kicha na wieździe.
pawel1380 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Ech Turdzi przywiozłbyś tego Prick Borta następnym razem chętnie bym odkupił....
turdzi Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Ech Turdzi przywiozłbyś tego Prick Borta następnym razem chętnie bym odkupił.... jak bede jechal nastepnym razem to ci przywioze a wyjazd na kielce i warszawe to jest taki od kad pamietam czyli pownie od polowy lat 80
Gość mmcv Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 od kad pamietam czyli pownie od polowy lat 80 eno lepiej bylo wczesniej , duzo lepiej . Tragedia sie zaczela jak zrobiono swiatla do Kuznicy ...
turdzi Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 mmcv jezdzilem tam kiedys czesto do speca od francuzow bo mialem renault i wyryp tam byl od kad pamietam
Gość mmcv Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 nie no zawsze bylo zle ale teraz to jest sajgon :polew: ... WSTYD jednym slowem... , biora kierowcow na przeczekanie
turdzi Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 nie no zawsze bylo zle ale teraz to jest sajgon :polew: ... WSTYD jednym slowem... , biora kierowcow na przeczekanie takie miasto , zeby bylo lepiej to glowna ulica w najdrozszej dzielnicy wyglada podobnie na lotnisko trzeba jezdzic przez Kryspinow
pawel1380 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Tak Królowej Jadwigi i cała Wola Justowska to skandal ...
KmK Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Tak Królowej Jadwigi i cała Wola Justowska to skandal ... no już nie cała, od Jesionowej do Kasztanowej /2km :kox:/ jest ok, reszta Kr.Jadwigi to już nie Wola a jeśli chodzi drogę na W-we to jest masakra, no ale to droga na wieś, pewnie dlatego w sumie nie wiedziałem, że dalej coś jeszcze może być
MARCIN607 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 a jeśli chodzi drogę na W-we to jest masakra, no ale to droga na wieś, pewnie dlatego w sumie nie wiedziałem, że dalej coś jeszcze może być :polew:
mgtan Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Tak Królowej Jadwigi i cała Wola Justowska to skandal ... no już nie cała, od Jesionowej do Kasztanowej /2km :kox:/ jest ok, reszta Kr.Jadwigi to już nie Wola a jeśli chodzi drogę na W-we to jest masakra, no ale to droga na wieś, pewnie dlatego w sumie nie wiedziałem, że dalej coś jeszcze może być małopolskie kompleksy ?? :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi