mystic.pl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ciekawe czy do takiej galendy G55 AMG idzie założyć jakąś dobrą instalację LPG pomijam aspekt, że to niby obciach. Pytam czysto teoretycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ciekawe czy do takiej galendy G55 AMG idzie założyć jakąś dobrą instalację LPG pomijam aspekt, że to niby obciach. Pytam czysto teoretycznie nie - za maly bagaznik na butle, a kolo jest na klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie - za maly bagaznik na butle, a kolo jest na klapie i cale szczescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie - za maly bagaznik na butle, a kolo jest na klapie i cale szczescie iżynierowie z Mercedesa już kilkadziesiąt lat temu przewidzieli takie heretyczne myśli pseudofanów takich aut, którzy pomyślą o LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Czarnula umyta i koncowki poprawione.Musze jednak chyba poprawic tlumiki na podnosniku bo jeden lezy troszke nizej.Ogolniefajna sprawa taki wydech w czesciach bo mozna sobie wzstko latwo i szybko dopasowac. Zdjecia tragedia ale pogoda u nas mega syf wiecnawet nie ma gdzie zrobic Co do samego dzieku zaczyna sie przepalac i nabiera fajnego brzenia , dukucza mi na razie tylko to buczenie podczas ruszania przy niskich obrotach , ale zobaczmy moze sie troche odprezy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Że niby co, profanacja, jakaś ujma no proszę was, nie takie wózki gazują, ci co jeżdżą takimi autami zazwyczaj umieją liczyć swoje ciężko zarobione dziengi, no chyba, że mieszkają w takich krajach gdzie PB kosztuje tyle co oranżada albo mają sponsora, który dokłada do paliwa. Ja tam nie widzę obciachu, czysta ekonomia jak ktoś sporo jeździ przy spalaniu 20/25 litrów na 100 różnica jest widoczna gołym okiem No teraz fajnie wygląda ostatnio na mocno rozgrzanym wydechu wjechałem w kałużę i milltek najpierw zaczął głośno brzęczeć a potem głośno bassować dźwięk był mega, niestety dzisiaj wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Że niby co, profanacja, jakaś ujma no proszę was, nie takie wózki gazują, ci co jeżdżą takimi autami zazwyczaj umieją liczyć swoje ciężko zarobione dziengi, no chyba, że mieszkają w takich krajach gdzie PB kosztuje tyle co oranżada albo mają sponsora, który dokłada do paliwa. Ja tam nie widzę obciachu, czysta ekonomia jak ktoś sporo jeździ przy spalaniu 20/25 litrów na 100 różnica jest widoczna gołym okiem sa pewne samochody do ktorych gaz to profanacja i obciach , i jednym z nich jest na pewno G AMG.To tak jak by sobie kupic panamere turbo za prawie milon i wsadzic do niej gaz bo za duzo pali.Dla mnie ktos kto gazuje takie auto kupuje go tyl po to zeby sie pokazac bo innego sensu nie widze , a ten kto umie liczyc kupi MLa Q7 albo X5 w dyszlu a nie takie auto a zagazuje je tylko sadysta....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 To w takim razie wstawię topick z właściwego forum: http://gelenda.pl/forum/viewtopic.php?t=2302&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=c19e9b670a73b8ed30be3dedc9359de8 a to cytaty z którymi się zgadzam: To że kogoś stać na g55 nie oznacza że musi być rozrzutny.Może go stać dlatego, że oszczędza np. na paliwie moim zdaniem lpg w g-klasie jest ok to nie auto na sprint tylko do kulania sie, oczywiscie mam na mysli wtrysk gazu, ale nie wyobrazam sobie wsadzania gazu do aut usportowionych, chciaz sa goscie co potrafia wystroic ecu i wtedy na lpg lata lepiej niz na benzynie LPG to takie samo bluźnierstwo jak ropniak w Geli. Ropa do traktora i ciężarówki. A ten mnie rozwalił A co za różnica podtlenek Azotu czy LPG. I to gaz i to gaz :> Czyli mniejszym pozerstwem jest podtlenek, niż LPG :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 tak czy siak , kolo na klapie , bagaznik za maly wiec po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 tak czy siak , kolo na klapie , bagaznik za maly wiec po problemie .. ale 2x60 litrów na nadkolach się zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 EOT jak do GLa można LPG wrzucić to i do G, śmigałem GL450 na LPG i śmigało aż hej i spalanie LPG ok 17L/100 przy 350 KM jeszcze większe EOT, przy moim aucie i kilometrach nie widzę innego rozwiązania niż LPG, jak ktoś robi 300-600 km miesięcznie to wiadomo non sens ale jak robi z 6-8 to ma wymiar ekonomiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dodam tylko tyle, że jak kupowałem w 2000r Scenica i w 2003r B6 z kratkami to kumpel śmiał się ze mnie, że obciach, że ciężarówki. Teraz, od 2 lat jeździ demonstracyjnym Q7 z kratką ściąganym przez brokera bez akcyzy i z pełnym odliczeniem VAT Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia Sorki turdzi, kończę ten ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Sorki turdzi, kończę ten ot to i ja go zakoncze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santa Cruz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja bym dziabną końcówki w ciemny chrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Prosze Dynosoft ma na swojej stronie hamowanie 2.0 TFSI. Z wydeszkiem MG 276 i 416NM. Compoty mowia ze jak zdrowy motor to nawet pod 440NM wypluje , tak wiec wydech juz jest teraz katalizator i cos mi sie wydaje ze na Wielkanoc bedzie program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 to będzie cichy, czarny zapierdalacz, wiem jak śmigało auto Kuredu (w ośce) więc po sofcie będziesz baaaaardzo zadowolony, szczególnie na mokrym jak nie będzie konkurencji w ruszaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 wiesz jak jest boost is like a drugs kicks only at the first time jakos mi ostatnio auto przestalo jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 w Norkowni to i tak będzie przerost formy nad treścią :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 no niby tak ale tak myslac to wytarczylo my mi 100 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 75 kuni i 3 cylindry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi