turdzi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzisiaj bedac na nartach przylapalem taka oto lale :gwizdanie: no nie powiem na Rotorach ta nowa A5 wyglada swietnie i bardzo mi sie po lifcie podoba , czego nie moge powiedziec o A4.Niby to samo ale bylem wczoraj w ASO i stala nowa i stara obok siebie w tym samym kolorze .Cos tam jest nie tak z tym poliftowym A4. A tu taka ciekawostka , przyszedl koles od tego sportbacka na oko w wieku 50 lat.Co ciekawe praktycznie w kazdym sportbacku jakiego widzialem za kierownica siedzi koles wlasnie w tym wieku.Wyglada na to ze to bardzo modny samochod na kryzys wieku sredniego , co prawda taki koles wyglada w nim lepiej niz w 911 ale mimo wszystko jak d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 no nadal mnie jakoś ten przód nie przekonuje w A5 za to felga jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kozak. Ale w linni tego auta nic nie przeszkadza zeby nim 50 latek jezdził. Nie odbieram tez tego samochodu jako zabawki na kryzys wieku sredniego. Wiec de gustibus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dla mnie przód jest Mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 więcej dziadków A7 śmiga, A5 sportback raczej dla 40to latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A5 sportback raczej dla 40to latka tez mi sie tak wydaje 30-40 , mlody gnojek tez zle wyglada w takim aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 młodsi też sportbackami jeżdżą w sumie nie zdziwię się jak po moim przesiądę się do takiego sportbacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 no to znaczy ze nie tak zle w tej polsce jak mlodziez stac na takie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 w Bydgoszczy widuję często 4-5 sportbacków. z czego trzema jeżdżą panie w wieku 30-40 lat, jednym jeździ facet też na oko po 30., który chodzi na tą samą siłownię co ja i w jednym widziałem młodego chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czy ktos juz wie cos na temat rzezania kierownicy z poliftowego modelu? Ten Sportback mial wlasnie taka S-line flat i wyglada ona wrecz mega.Szczerze to troszke mie drazi to ze Audi przeniaslo kierownice do B8 z B7.To juz 3 moje auto z ta sama kierownica i troche sie na nia juz opatrzylem [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 09:30_________________________________________________kurcze wlazlem dzisiaj na audi.no , zbudowalem sobie jeszcze bardziej wypasione auto i wyszlo mi na to ze jeszcze bym zaplacil 20K mniej.Zalamka normalnie, 2.0 TFSI i 3.0 TDI poliftowe sa znacznie tansze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czy ktos juz wie cos na temat rzezania kierownicy z poliftowego modelu? Schematow jeszcze nie mam Ale na pewno sa inne moduły w kierownicy , nie wiadomo jak sterownie i czy wszystko bedzie dzialac . Temat raczej dosc odległy Kiery kupisz bez problemu tylko z poduszką kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 czemu z poduszka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dzisiaj bedac na nartach przylapalem taka oto lale :gwizdanie: no nie powiem na Rotorach ta nowa A5 wyglada swietnie i bardzo mi sie po lifcie podoba , czego nie moge powiedziec o A4.Niby to samo ale bylem wczoraj w ASO i stala nowa i stara obok siebie w tym samym kolorze .Cos tam jest nie tak z tym poliftowym A4. A tu taka ciekawostka , przyszedl koles od tego sportbacka na oko w wieku 50 lat.Co ciekawe praktycznie w kazdym sportbacku jakiego widzialem za kierownica siedzi koles wlasnie w tym wieku.Wyglada na to ze to bardzo modny samochod na kryzys wieku sredniego , co prawda taki koles wyglada w nim lepiej niz w 911 ale mimo wszystko jak pupa jak dla mnie to te auto jest idealne z każdej strony w środku też pewnie biednie nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 no w srodku byl mega wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 od razu o wypasie pomyślałem widząc blachy z DE, bo u Niemców często idzie w parze, że jak tego typu autko niedawno się pojawiło i już ktoś nim jeździ to ma zdrowy wypas :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Do kogo pasuje czarne Cayenne które widać w tle na drugim zdjęciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 czemu z poduszka ? Ciezko kupić a jak jest to cena Mega . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Do kogo pasuje czarne Cayenne które widać w tle na drugim zdjęciu ? nie wiem kogo bym widzial w tamtym ale wiem kogo widze w tym...... .....siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Do kogo pasuje czarne Cayenne które widać w tle na drugim zdjęciu ? nie wiem kogo bym widzial w tamtym ale wiem kogo widze w tym...... .....siebie nie pytam ile taka zabawka w NO bo musiałbyś napisać kilkunastocyfrową liczbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 fele od Q7, nie postarali się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi