Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Szybko mrugające kierunki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: jak w temacie zmieniłem lampy przód i od tego czasu się zaczęło kierunki szybko mrugają :wallbash: ale za to na awaryjnych jest ok

żarówki wszystkie świecą

moje pytanko jak może być przyczyna od czego zacząć z góry dziękuje :notworthy:

Opublikowano

A żarówki od kierunków masz normalne czy jakieś LED ??? A może przerywacz który znajduje się we włączniku awaryjnych? Dodam że od awaryjnych jest osobny a od kierunków osobny i wszystko właśnie w tym włączniku.

Opublikowano

u siebie miałem tez ten problem, przyczyna była zarowka od kierunków (mimo, ze swieciła) wymiana na nowe załatwiła sprawe

w obie strony szybko Ci migaja?

Opublikowano
  • Autor

tak w dwie strony tak się dzieje

Opublikowano

nie masz czasem haka?

Opublikowano
  • Autor

mam dopinany

Opublikowano

u mnie było podobnie jak u kolegi 1 żaróweczka świeciła aczkolwiek po jej wymianie problem ustał

Opublikowano

ja spotkalem sie wielokrotnie ze przyczyna byl hak juz tlumacze o co chodzi.Nieraz jest przelacznik ktory otwiera tzw obwod dla kierunkowskazow przyczepy,gdy przyczepa jest odlaczona to jest obwod otwarty dlatego mruga.Spotkalem sie z tym wlasnie w a4 98 rok.

Opublikowano
  • Autor

czyli jaki wniosek od czego zacząć wspomnę że zaczęło się jak wymieniłem lampy a w gnieździe haka nie było nic ruszane :mysli: :mysli:

Opublikowano

na poczatek proponuje podmiane zarowek, w podpisie masz foty 2 aut, wiec wyciag zaroweczki z jednej, wsadz do drugiej i zobacz czy cos to dało.

jak beda walniete zarowki to i w drugiej powinno zaczac tak migac

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki tak zrobię ale na razie brak czasu ale spróbuje od tego :notworthy: :notworthy:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

vauxhall95 ma rację z tym hakiem. Ja u siebie mam hak i autko rocznik 98 i też mi tak się zrobiło. Ale u mnie w bagażniku znajduje się taka mała puszka (nie wiem jak to się prawidłowo nazywa) jest ona schowana z lewej strony pod tapicerką. I jak mi kierunki szybko migały to było słychać bardzo szybkie cykanie z tej puszki.... więc ją rozebrałem i zablokowałem te.... (i tu znowu nie wiem jak to się nazywa) co szybko cykały i po problemie :cool1: kierunki migają normalnie i o dziwo jak przyczepkę podepnę to wszystko jest okey i są wszystkie światła :kox:

Opublikowano
  • Autor

witam ja sprawdziłem na razie żarówki ale nie pomogło :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

skoro zmieniałeś lampy to tam szukałbym problemu, posprawdzaj kable przy lampach, może jakieś zwarcie się robi, bo luźno lata

Opublikowano
  • Autor

zaraz urlop to po patrze ale wiem jedno jak podłączyłem przyczepkę to mrugało normalnie :kwasny::wallbash:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:02_________________________________________________ :) panowie to tak jak pisałem jak jest przyczepka to jest ok to tam szukać przyczyny w gnieździe :mysli: