darecy Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Ehh zawsze się broniłem przed darciem deski, nie wiem czemu, po prostu nigdy nie chciałem jej ruszać Jak działają te 3 diody kolo ogrzewania siedzeń? O co chodzi? Są tylko 3 stopnie 1,2,3? Tak, masz 3 zakresy a nie 6, brak wyświetlania na mmi tylko sygnalizacja na panelu i ustawianie tylko tym przyciskiem, a nie pokretłem jak było kiedyś. iPad Tapatalk HD
Młody_drog Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Aha, to dobrze czy źle:decayed: Szkoda, że na mmi nie pokazuje
darecy Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Aha, to dobrze czy źle:decayed: Szkoda, że na mmi nie pokazuje Miałem wcześniej z 6 zakresową regulacją i powiem Ci, że jest mniej pitulenia na co nastawic. Jest tak na 1 prawie nic, na 2 cos tam dmucha, na 3 dmucha lepiej lub d*pę grzeje. Po 20-30 minutach przyłącza się automatycznie na zakres 2. Może trzeba cos w vcds ustawić aby pokazywało, niestety do modułu 08 HAVC nikt nie ma podpowiedzi w kodowaniu, ross-tech zwala na audi że nic nie udostępnia do tego sterownika. Pokazuje za to bez problemu zakresy w mmi na co ma dmuchać i zakres dmuchawy - lewa i prawa strona. iPad Tapatalk HD
czaki22 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 niezle, kiedy przód ? na polifta:whistling:
wrclaguna Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Aha, to dobrze czy źle:decayed: Szkoda, że na mmi nie pokazuje Miałem wcześniej z 6 zakresową regulacją i powiem Ci, że jest mniej pitulenia na co nastawic. Jest tak na 1 prawie nic, na 2 cos tam dmucha, na 3 dmucha lepiej lub d*pę grzeje. Po 20-30 minutach przyłącza się automatycznie na zakres 2. Może trzeba cos w vcds ustawić aby pokazywało, niestety do modułu 08 HAVC nikt nie ma podpowiedzi w kodowaniu, ross-tech zwala na audi że nic nie udostępnia do tego sterownika. Pokazuje za to bez problemu zakresy w mmi na co ma dmuchać i zakres dmuchawy - lewa i prawa strona. iPad Tapatalk HD We wczesniejszych modelach KLIMY zakres grzania d*p był wiekszy, bylo dosc duzo reklamcji o zbyt mocnym grzaniu. Zmienili wlasnie to Fakt podpowiedzi zero niezle, kiedy przód ? na polifta:whistling: Czas pokaze
darecy Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Fakt, kiedyś na 6 i na stolkach ze szmaty prostowało mi włosy łonowe. iPad Tapatalk HD
wrclaguna Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Wroce jeszcze do klimy 3 ZONE wg. schematów potrzeba tylko dwa czujniki temperatur ktore umieszczone sa z przodu w bocznych wylotach powietrza . Reszta podłaczen jest taka sama .
Młody_drog Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Grzechu, takie OT, skąd bierzecie takie 'fancy' schematy?? W elsie są??
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 niezle, kiedy przód ? na polifta:whistling: Czas pokaze Grzesiu, nie rób tego. przedliftowy przód jest o niebo ładniejszy..
wrclaguna Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 niezle, kiedy przód ? na polifta:whistling: Czas pokaze Grzesiu, nie rób tego. przedliftowy przód jest o niebo ładniejszy.. Grzechu, takie OT, skąd bierzecie takie 'fancy' schematy?? W elsie są?? Tak ELSA
darecy Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Wroce jeszcze do klimy 3 ZONE wg. schematów potrzeba tylko dwa czujniki temperatur ktore umieszczone sa z przodu w bocznych wylotach powietrza .Reszta podłaczen jest taka sama . http://s23.postimg.org/l5vd3djd3/G386.jpg http://s8.postimg.org/puqj1c2ht/G385.jpg Będziesz zamawiać wszystko na raz: piny, wtyki, czujniki aby skompletować całość? Jak tak to był bym chętnym na listę co potrzeba do kompletu iPad Tapatalk HD
wrclaguna Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Czujki wykorzystam z mojej obecnej klimy
wrclaguna Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Wystarczy ich? Ida tam te krzywe a ich nie mam
Staszek20VT Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Jak przyjadę w tygodniu do PL to Ci wyślę.
mar-m1 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Wroce jeszcze do klimy 3 ZONE wg. schematów potrzeba tylko dwa czujniki temperatur ktore umieszczone sa z przodu w bocznych wylotach powietrza .Reszta podłaczen jest taka sama . http://s23.postimg.org/l5vd3djd3/G386.jpg http://s8.postimg.org/puqj1c2ht/G385.jpg Jeszcze masz dwa czujniki w nawiewach na nogi:wink: ja przekładałem sam przód nagrzewnicy z klapami i sinikami - nie trzeba spuszczać płynu chłodniczego i gazu z klimy:thumbup1: Sprawdź jeszcze czy masz dogrzewanie - elektryczną grzałkę w nagrzewnicy:wink:
darecy Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Mar-m1, nie wyciagaleś klimy aby przód przełożyć? Było by zaje...cie! iPad Tapatalk HD
wrclaguna Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 Jesli był zmieniany sam przod to by było super Czujniki o ktorych mowa to : 3D0907543A CZUJNIK TEMPERATURY KLIMY AUDI VW (3231587823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
darecy Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 zamawiałeś już je? (dziwnie ma w cenach wysyłki - za każdą dodatkową szt. ta sama wartość kurierska ) jestem ciekawy ceny aso
proximpuh Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 zamawiałeś już je? (dziwnie ma w cenach wysyłki - za każdą dodatkową szt. ta sama wartość kurierska ) jestem ciekawy ceny aso Jarek, mogę Ci kupić, będę u nich w poniedziałek:wink:
Rekomendowane odpowiedzi