Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

WRC , ostatnio widziałem na alledrogo komplet aby zrobić 4 łapy :naughty: To był by mod :wink4:

Tez ma na oku pare klamotow :wink4: Martwi mnie tylko sterownik do Q .... i masakryczna ilosc pinow w nim ( 46 ) :blink:

Na pewno mysle o tym MODZIE :) wtedy byl to dopiero MOD :naughty:

Po hamulcach gdzies na jesien bedzie program i pewnie zmiana turbawki na CAHA i wydajniejszy cooler :good: .....mam juz plan i mysle ze bedzie +200 :kox:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 497,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po hamulcach gdzies na jesien bedzie program i pewnie zmiana turbawki na CAHA i wydajniejszy cooler :good: .....mam juz plan i mysle ze bedzie +200 :kox:

ale wtedy to juz :quattro: powinno być na pokładzie :evil::kox:

Opublikowano

Duży potencjał ma ten silnik? :mysli: Nie ma na forum żadnych dobrze zmodzonych 2.0 tdi

Opublikowano

(...)

Martwi mnie tylko sterownik do Q .... i masakryczna ilosc pinow w nim ( 46 ) :blink:

(...)

Oj tam, oj tam :decayed:

Do ogarnięcia w moment gdy ma się wyjmaki .... :gwizdanie:

21 pinów wtyczki B MCE (to te ****we) w 30 minut :naughty:

Jak dobrze wsadzisz to od razu wychodzą .... :kox:

Opublikowano
  • Autor

ale wtedy to juz :quattro: powinno być na pokładzie :evil::kox:

Tak powino byc :)

Duży potencjał ma ten silnik? :mysli: Nie ma na forum żadnych dobrze zmodzonych 2.0 tdi

Potencjal to CR ma :wink4: samym programem i zmiana turbawki wynik wychodzi taki :

http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=48

Ale to wszystko pewnie tez zalezy od stanu motorowni :)

(...)

Martwi mnie tylko sterownik do Q .... i masakryczna ilosc pinow w nim ( 46 ) :blink:

(...)

Oj tam, oj tam :decayed:

Do ogarnięcia w moment gdy ma się wyjmaki .... :gwizdanie:

21 pinów wtyczki B MCE (to te ****we) w 30 minut :naughty:

Jak dobrze wsadzisz to od razu wychodzą .... :kox:

Tylko tak , trzeba pamietac ze w B8 co nie ruszysz w elektryce to trzeba zmieniac na jakis inny sterownik i wspominajac o Ochronie komponentu :gwizdanie:

Opublikowano

Potencjal to CR ma :wink4: samym programem i zmiana turbawki wynik wychodzi taki :

http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=48

Po co żonie 200 PeeSów? :shocked:

:decayed:

Opublikowano

Coś ja tu czuję, że ty próbujesz żonę wydziedziczyć z tego auta i dać jej B6 :mysli::evil:

Opublikowano

Coś ja tu czuję, że ty próbujesz żonę wydziedziczyć z tego auta i dać jej B6 :mysli::evil:

ja bym dawno to zrobił :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

Zonie cos nie bardzo idzie jazda B8 :wink4: woli swoim Citroenkiem C2 smigac po miescie :)

Opublikowano

moja żonke musiałem zmusić zeby nauczyła się wjezdzać do garażu, a jak juz to zrobiła to wysiadła cała mokra :polew: :polew:

Opublikowano

Zonie cos nie bardzo idzie jazda B8 :wink4: woli swoim Citroenkiem C2 smigac po miescie :)

To teraz 3 auta w domu? ee no to sprzedaj B6 i doinwestuj B8 do maksa :D

Opublikowano
  • Autor

C2 dla corki zostanie :D

Jakby ktos chcial zalozyc tempomat w B8 to mam na sprzedaz :wink4: 300 PLN ....mozliwosc zalozenia :przebiegly:

temp17.jpg

albo samemu zalozyc :arrow2:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=214739.0

Opublikowano

bo się stresuje, że jak uszkodzi mimo tego że zainstalowałeś prawie zestaw z noktowizorem, to się załamiesz :decayed:

dla żony dodaj asystenta parkowania :wink4:

chociaż z drugiej strony śmieje się z Twojej żony a znam takie babki, za którymi się nieźle napocić na torze żeby nie dać się objechać :naughty:

może to taki egz.. :>

Opublikowano

wrc mam taki problem, zrobiłem zegary ale zamiast na wyświetlaczy sedan jest combi i swieci mi sie kontrolka od ciśnienia opon tak mi sie wydaje:) prosze o pomoc

Opublikowano
  • Autor

Tylko to zmieniales ? cos nie tak zrobiles :confused4: Musisz zmienic kodowanie i zmienic na sedan :)

Daj fotke co ci powyskakiwalo :wink4:

Opublikowano

http://www.fotka.pl/profil/saint44/albumy/1,Ja/73391425

no ale to ciśnienie opon??

tylko tez troche lipa bo nie mam netu mobilnego, tylko stacjonarny, i tak bede latał :confused4:

tak mi sie wydaje ze jak zmienie to kombi na sedan to cisnienie zniknie bo przeciez avant ma inna mase całkowita

Opublikowano
  • Autor

:mysli: cos tam porobil . Tak :) zaswiecila ci kontolka z systemu kontroli cisnienia opon tzw. TPMS , sprawdz czy masz wszedzie dobre cisnienie :wink4:

Jezeli chodzi o zegary to wchodzisz w 17 Coding 07 LongCoding Byte 2 i odznaczasz swojego seadna :)

beztytulu4.png

Opublikowano

oki dzieki ale jak otwieram long coding mam inne parametry

co porobiłem...a sprytny jestem :polew: :polew: :polew: :polew:

przed moim kombinowaniem wszystko było dobrze :decayed: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.