Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzeczywiście... masz czego słuchać w aucie i w domu :kox::good:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiu glaze od PB jest :naughty: ale musisz na to jeszcze wosk zapodać, polecam ten

http://www.all4auto.pl/chemical-guys-petes-53-wax-perlowe-mokre-wykonczenie-na-kazdym-lakierze-p-836.html

świetny wosk za przyzwoite pieniądze, zawiera aż 53% carnauby. Ja go kładę na politurę + 1 warstwę megsowego Nxt Tech Wax 2.0 i efekt jest :kox:

Jak położysz od razu na politurę też będzie koksik :wink4:

Megs ostatnio wypuścił nowy wosk syntetyczny:

http://www.all4auto.pl/meguiars-ultimate-liquid-wax-syntetyczny-wosk-samochodowy-p-906.html

jeszcze nie miałem okazji używać bo mam jeszcze sporo next'a ale warto spróbować jako warstwę ochronną pod petsa z carnaubą :wink4:

BTW rurki będziesz poprawiał :mysli: coś z deczka krzywo wyszło :confused4:

Opublikowano

Też ich słucham ,gratuluje pięknej kolekcji :good:

Przedni zderzak masz też S-line,czy jeszcze zwykły ?

Ja właśnie się przymierzam powoli do całego pakietu ...

Opublikowano

S-line

Opublikowano
  • Autor

BTW rurki będziesz poprawiał :mysli: coś z deczka krzywo wyszło :confused4:

:decayed: Tak nie jest to koncowy efekt poniewaz kumpel nie mial opaski 70 mm i dopiero ja musze przy okazji kupic i zacisnac rure laczaca na srodku auta. Jest wylko wpuszczona jedna w druga :) Tak sie zastanawiam czy troche nie wysunac wydechu czy dac na rowno ze zderzakiem :mysli:

A ze srodkami kosmetycznymi do auta tak juz jest :( sam juz nie wiem co sobie kupic :dontknow:

Też ich słucham ,gratuluje pięknej kolekcji :good:

Przedni zderzak masz też S-line,czy jeszcze zwykły ?

Ja właśnie się przymierzam powoli do całego pakietu ...

Tak S LINE :) Caly Pakiet zewnetrzny :wink4: Kupuj i rezaj :naughty:

Opublikowano

Ja bym dał równo ze zderzakiem i końcówki 90mm :tongue4::decayed:

Opublikowano

jak na czarną pupę to :kox: z dwururką :tongue4:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 22:03_________________________________________________dokładka jest lakierowana czy szare PVC? jak PVC to polecam do tego http://www.all4auto.pl/valetpro-dionysus-trim-glitz-500ml-przywraca-kolor-wyblaklym-plastikom-p-872.html

Dokldaka jest szare PVC :wink4:

Ciekawe czy ktos tego uzywal ? ponoc kosmiczny srodek :kox:

http://www.all4auto.pl/poorboys-black-hole-show-glaze-maksymalnie-wyciaga-glebie-koloru-p-379.html

Troche odbiebne od tematu A4 ......dostalem ostatnio takie cosik :radocha: Jestem ich fanem okolo 14 lat :)

Autografy i ostatnia plyta THE CHEMICAL BROTHERS ktorzy zrobili sciezke do filmu HANNA :gwizdanie:

sdc14268e.jpg

Takze oto moja kolekcja :embarrassed: nie wszystko jest bo by sie nie zmiescilo :rolleyes:

img5707.jpg

oj mam jeszcze ich jakies albumy jeszcze na kasetach, apollo 440 i oczywiscie the prodigy :decayed: :decayed:
Opublikowano
:good: ładne :D to w końcu zacznie hamować :D
Opublikowano

Laguna, wrzuć chronologicznie w pierwszy post wszystkie swoje dotychczasowe przeróbki by łatwiej było śledzić zmiany :wink4:

Tutaj masz jak to powinno wyglądać: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=28376.0

:przebiegly: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja bym dał równo ze zderzakiem i końcówki 90mm :tongue4::decayed:

Ty masz jakieś zboczenie z tymi końcówkami :naughty: jak nie 100 to 90 ale akurat 90 były by dobre :good:

Opublikowano

Tarcze 345 mm oraz zaciski do przodu S4 B8 zalozone :thumbup:

img6526l.jpg

img6528vz.jpg

Jeśli przyjdzie ci kupic klocki to zawyjesz, detal 635zł z czujnikiem :) Jestem świeżo po zakupie.

Ogarnij trochę mocy bo póki co te hamulce sa na 400Ps.

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

te hamulce sa zbyt cienkie na 400kM[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 22:37_________________________________________________a klocek mozna zapodac std

koszt Ferodo ok 250zł, wiec nie ma co sie martwic

Opublikowano

te hamulce sa zbyt cienkie na 400kM[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 22:37_________________________________________________a klocek mozna zapodac std

koszt Ferodo ok 250zł, wiec nie ma co sie martwic

Jeździłem S4 zrobionym na ponad 430ps i w zupełności starczały wieć nie wiem o czym mówisz. To jest zupełnie inny hebel niz ten w starym S4, ma duzo większy klocek i większa powierzchnię cierną. Sorki za ot ale Ferodo klocka nie chce za darmo, mam w warsztacie kilka zużytych kompletów które sa pięknie spękane.

Opublikowano

takie pytanko, chciłem zakupic kratke swiateł przeciwmgielnych jak w s line, czy trzeba miec zdezak od s line aby pasowaly??chciałem tez zakupic koncowki wydechu ale w rozsadnej cenie :) moze macie jakies namiary

Opublikowano

takie pytanko, chciłem zakupic kratke swiateł przeciwmgielnych jak w s line, czy trzeba miec zdezak od s line aby pasowaly??chciałem tez zakupic koncowki wydechu ale w rozsadnej cenie :) moze macie jakies namiary

tu nie miejsce na takie pytania :thumbdown:
Opublikowano
  • Autor

Kratka nie bedzie pasowac :confused4: tu masz wszystko pieknie porownane :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171690.0

A koncoweczki kupujesz w ASO po znizkach albo ALLGERO :)

http://moto.allegro.pl/nowe-oryginalne-koncowki-tlumika-audi-q5-a4-8k-b8-i1714211923.html

Tarcze 345 mm oraz zaciski do przodu S4 B8 zalozone :thumbup:

img6526l.jpg

img6528vz.jpg

Jeśli przyjdzie ci kupic klocki to zawyjesz, detal 635zł z czujnikiem :) Jestem świeżo po zakupie.

Ogarnij trochę mocy bo póki co te hamulce sa na 400Ps.

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Patrox na pewno bedzie cos dlubane w aucie. +200 bedzie wystarczajace dla mojej zony :D Turbinka CAHA z 170 KM i wiekszy cooler bedzie zalozone :) Tylko nie wiem do kogo jeszcze pojechac :przebiegly:

Zastanawiam sie czy nie wyrzucic pierwsze DPF-a

P.S. A tak to ciekawe rozwiaznie jest w tych zaciskach od S4 B8 porownujac z wczesniejszymi zaciskami AUDI :decayed:

Opublikowano

to B8 jest dla Twojej zony? nie mialo byc odwrotnie? :)

Opublikowano

to B8 jest dla Twojej zony? nie mialo byc odwrotnie? :)

tak mu Żona w głowie zamieszała że B8 jest jej :>
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.