Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A już się bałem że temat modów umarł .... :decayed::good:

Predzaj ja bym umarl :D

A co do MODOW tych wazniejszych :wink4: planuje :

- Montaz kamery cofania wraz z sterownikiem ( mam sterownik na razie i kilka pinow , wtyki zamowione)

- Wspomniany kiedys ACC System ( mam wszystko tylko do kupy poskladac i uderzyc do ASO po sciagniecie ochrony komponentu )

- hamulce tyl od S4 czyli 330 mm wentylowane razem z silniczkami elektrycznymi ( mam na oku :wink4: )

- program i zmiana turbawki na CAHA , intercooler wydajniejszy

- montaz webasta :naughty:

- zmiana lusterek pod skladane i fotochrom ( trzeba bedzie zmienic sterowniki drzwi :disgust: )

Czekam na info w sprawie HomeLinka jaki to Modul Komfortu obsluguje

:shocked:

A gdzie najważniejsze?!

* wyrezać QUATTRO

:decayed:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a moze kolejny mod....elektrycznie podnoszona i zamykana klapa :)

Opublikowano

a to swietna sprawa... kumpel ma w B8, ktora wczoraj kupilismy - rewelka nawet dla mnie, nie trzeba trzaskac klapa jak w B6 :good:

Opublikowano

nie elektrycznie tylko pneumatycznie :gwizdanie:

Opublikowano

nie elektrycznie tylko pneumatycznie :gwizdanie:

oj czepiasz się szczegółów:polew: :polew:
Opublikowano

Grzesiek jaki masz przebieg w B8?

Opublikowano

podobno żona tak jeździ że od 2 miechów 3 razy rozrząd zmieniał :polew:

Opublikowano

Piekne ta Twoja zabaweczka. Ale kolor nie dla mnie :)

Za mody to respect totalny.. :notworthy::good:

Bede obserwowal kwestie hebli od S4 bo chcialbym to takze u siebie zrobic.

Temat montazu DVD umarl bo zachorowalem na 3G z kamera cofania.

Jak wroce do domu to robie ogloszenie sprzedazy mojego 2G i jak sie uda to wrzucam 3G z kamera, dvd, tv i zmieniarka :)

Moze przed powrotem do Norkowni kupie sobie kabel ale raczej nie chinola.

Opublikowano
  • Autor

a to swietna sprawa... kumpel ma w B8, ktora wczoraj kupilismy - rewelka nawet dla mnie, nie trzeba trzaskac klapa jak w B6 :good:

Orientowalem sie z z klamotami koszt okolo 1800 PLN :(

Teraz jest 138.424 km :wink4: serwisowane , pelen przeglad , od nowosci zero problemow .

podobno żona tak jeździ że od 2 miechów 3 razy rozrząd zmieniał :polew:

:kox: zonie cos nie spasowala jazda B8 , woli jezdzic swoja C2 :) i teraz mam dylemat co zrobic z B6 :mysli:

Piekne ta Twoja zabaweczka. Ale kolor nie dla mnie :)

Za mody to respect totalny.. :notworthy::good:

Bede obserwowal kwestie hebli od S4 bo chcialbym to takze u siebie zrobic.

Temat montazu DVD umarl bo zachorowalem na 3G z kamera cofania.

Jak wroce do domu to robie ogloszenie sprzedazy mojego 2G i jak sie uda to wrzucam 3G z kamera, dvd, tv i zmieniarka :)

Moze przed powrotem do Norkowni kupie sobie kabel ale raczej nie chinola.

Rezaj 3G z kamerka , za***ista sprawa :good:

Opublikowano

:kox: zonie cos nie spasowala jazda B8 , woli jezdzic swoja C2 :) i teraz mam dylemat co zrobic z B6 :mysli:

na allegro a jak ludzie będą grymasić to ograbić z modów i sprzedać serię

Opublikowano

Teraz jest 138.424 km :wink4: serwisowane , pelen przeglad , od nowosci zero problemow .

pytam się bo mój znajomy w tym miesiącu kupił w DE B8 z podobnym motorem. W historii ASO jest naprawa przy 134kkkm (posiada fakturkę od poprzedniego właściciela) na kotę 4000Euro z której wychodzi, że mogło dojść do awarii zbieraka pompy oleju. Autko teraz ma prawie 140kkm.

Opublikowano

na allegro a jak ludzie będą grymasić to ograbić z modów i sprzedać serię

wystaw na allegro za jakieś 50K i niech wisi, może jakiś maniak się trafi :naughty:

Opublikowano

W historii ASO jest naprawa przy 134kkkm (posiada fakturkę od poprzedniego właściciela) na kotę 4000Euro z której wychodzi, że mogło dojść do awarii zbieraka pompy oleju

oho ... ciekawe ... ktos juz pisal cos ze jest to samo rozwiazanie co w 2.0TDI .

Opublikowano

W historii ASO jest naprawa przy 134kkkm (posiada fakturkę od poprzedniego właściciela) na kotę 4000Euro z której wychodzi, że mogło dojść do awarii zbieraka pompy oleju

oho ... ciekawe ... ktos juz pisal cos ze jest to samo rozwiazanie co w 2.0TDI .

i tak właśnie jest......tylko chyba różnica jest w długości zbieraka - jest dłuższy.

Opublikowano

i tak właśnie jest......tylko chyba różnica jest w długości zbieraka - jest dłuższy.

coś czuję, że lada moment B8 CR będą się sypać jak BLB :thumbdown: oby nie
Opublikowano

w połowie 2009 roku była zmiana konstrukcyjna i zaprzestali montowania wadliwego zabieraka :gwizdanie: :gwizdanie: ale auta z początku produkcji jak najbardziej mogą świrować :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Musze popytac kumpla z ASO o te silniki 2.0 TDI CR co tam na szkoleniach mowia :wink4: .

Opublikowano

no własnie oby nie!! ja mam juz 176000 i dzisiaj byla na gruntownym przegladzie i jest oki

a dzis takze kolejny mod ...zmiana rozrzadu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mod jak mod, raczej konieczność :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.