Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mod za 900 zyli :) a raczej koniecznosc :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 20:46_________________________________________________

mod jak mod, raczej konieczność :decayed:

Kiedy montujemy Bang & Olufsen :naughty::wink4:

a czy to pytanie retoryczne??
  • Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kompletuj sprzęt, siądzie się w jakaś niedziele i zamontujemy :kox::decayed:

Opublikowano

W historii ASO jest naprawa przy 134kkkm (posiada fakturkę od poprzedniego właściciela) na kotę 4000Euro z której wychodzi, że mogło dojść do awarii zbieraka pompy oleju

oho ... ciekawe ... ktos juz pisal cos ze jest to samo rozwiazanie co w 2.0TDI .

i tak właśnie jest......tylko chyba różnica jest w długości zbieraka - jest dłuższy.

coś czuję, że lada moment B8 CR będą się sypać jak BLB :thumbdown: oby nie

ja mam juz 176000 i dzisiaj byla na gruntownym przegladzie i jest oki

3 letni samochód i tyle przjechane :shocked:

Przecież 10-latki mają po 180 tyś. przebiegu :mysli:

:blink:

:decayed:

Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać :rolleyes:

Opublikowano

no to popatrz na allego ile tam ma przejechane ponizej 170000 i wtedy zobaczysz co jest grane, w DE samochody nie stoja, co najwyzej w korkach :decayed: ale liczy sie stan w jakim jest obecnie.... wiele razy widziałem samochody, np qmpel kupil passata b6 150000 przjechane ale w samochodzie była chyba strefa dla palacych, szok, podrapany zaniedbany itp... a jak silnik padnie to do zyda :)

Opublikowano

bezsensowne gadanie nt przebiegu :evil:

Opublikowano

wrc jak kupiles fure, miales parktronik przod i tył?? masz stary zderzak na przod??

Opublikowano

laguna najpierw posluchaj bang-olufsena bo wg mnie on niegra w tym aucie siedzialem isie bawiłem

Opublikowano
  • Autor

wrc jak kupiles fure, miales parktronik przod i tył??

Mialem tylko z tylu Parctronic :wink4: dokladalem do przodu przy zmianie zderzaka na S LINE :naughty:

Zmiana Modulu na 8 kanalowy , kupno wiazki i czujek , .... ze 120 mb kabli , kodowanie i mozna przerabiac :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213351.0

laguna najpierw posluchaj bang-olufsena bo wg mnie on niegra w tym aucie siedzialem isie bawiłem

Tez sluchalem B&O u kolegi w S4 B8 i gra jak gra . Mysle dolozyc tylko syczki boczne w lusterkach u siebie i glosniki w deske :wink4: .

Graty juz ida beda pewnie w przyszlym tygodniu :kox:

Opublikowano

B&O jakos tam gra w B8 z MMI 2G, tragedii nie ma.. Wiadomo ze to nie to samo co w A6 C7 czy A8.

Za to z MMI 3G gra juz DUZO lepiej bo z tego co wiem jest lepszy wzmacniacz i cos tam jeszcze..

Opublikowano

wrc jak kupiles fure, miales parktronik przod i tył??

Mialem tylko z tylu Parctronic :wink4: dokladalem do przodu przy zmianie zderzaka na S LINE :naughty:

Zmiana Modulu na 8 kanalowy , kupno wiazki i czujek , .... ze 120 mb kabli , kodowanie i mozna przerabiac :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213351.0

Tez sluchalem B&O u kolegi w S4 B8 i gra jak gra . Mysle dolozyc tylko syczki boczne w lusterkach u siebie i glosniki w deske :wink4: .

Graty juz ida beda pewnie w przyszlym tygodniu :kox:

a nie masz przypadkiem jakis fotek jak to robiles i jak prowadziłes kable itp??
Opublikowano

o qrde faktycznie nie zauwazylem, dzienx wrc

peace

luknij na ta stronke

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/442536-VCDS-Basics-Online-training-interest-and-help

gosciu prowadzi zapisy do nauki vcdsa, ja wiem ze wiesz wszystko ale tam moze sie czegos dowiesz o homelinku...chyba warto sprobowac!!

Opublikowano

Piękne auto. Mody jak zawsze na bardzo wysokim poziomie.

Opublikowano
  • Autor

peace

luknij na ta stronke

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/442536-VCDS-Basics-Online-training-interest-and-help

gosciu prowadzi zapisy do nauki vcdsa, ja wiem ze wiesz wszystko ale tam moze sie czegos dowiesz o homelinku...chyba warto sprobowac!!

Bez przesady przeciez ja nie wiem wszystkiego :decayed: tylko sie ucze :rolleyes: a zapisac sie raczej nie zapisze bo nie ma takiej potrzeby :)

Mam juz info jaki MODUL KOMFORTU obsluguje HomeLinka tylko nie moge znalezc uzywki :confused4: w sumie jest taki ale za 500 PLN a pozniej ASO i sciagnac ochrone komponentu 150 PLN to troszke wyjdzie :(

Co mozna dorezac to mozna w B8 :wink4: W porownaniu z poprzednimi modelami A4 to nie taka prosta sprawa :(

Opublikowano

peace

luknij na ta stronke

Bez przesady przeciez ja nie wiem wszystkiego :decayed: tylko sie ucze :rolleyes: a zapisac sie raczej nie zapisze bo nie ma takiej potrzeby :)

Mam juz info jaki MODUL KOMFORTU obsluguje HomeLinka tylko nie moge znalezc uzywki :confused4: w sumie jest taki ale za 500 PLN a pozniej ASO i sciagnac ochrone komponentu 150 PLN to troszke wyjdzie :(

Co mozna dorezac to mozna w B8 :wink4: W porownaniu z poprzednimi modelami A4 to nie taka prosta sprawa :(

początkujący to ja jestem, tak lukałem ile jest grzebania przy parktonicu, no i narazie sie za to nie biore bo musze nabrac odwagi, a nie chce czegos zj***c :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Mala kosmetyka Sorround :wink4: 3 glosniki i blendy na deske oraz twiiiiiiiterki Bang & Olufsen :naughty: Miejmy nadziej ze cos lepiej bedzie cykac :naughty:

Jeszcze jedna rzecz :mysli: ostatnio sluchalem wlasnie B&O w S4 B8 2010 i po przegladnieciu auta nie znalazlem subwoofera w aucie , czyzby nie bylo ?

Ja u siebie mam AUDI SOUND SYSTEM i mam suba :mysli:

Zastanawia sie czy nie zalozyc blend tam gdzie syczki z B&O tylk o, ze bedzie przycisk systemu Asystenta pasa , ktory nie bedzie dzialal i swiecil :mysli:

img6569u.jpg

img6571b.jpg

img6572do.jpg

Musze czekac jeszcze na wtyki do dwoch glosnikow B&Obo sa inne :disgust: zamowione w ASO , oczywiscie nie ma w Polsce :wink4: i przyjda w przyszlym tygodniu

Opublikowano

to w seryjnym audi sound system co jest? nie ma tych malych wysokotonowych w drzwiach? (tj. w B6)

kumpel w B8 ma to i faktycznie slabo gra...

Opublikowano
  • Autor

to w seryjnym audi sound system co jest? nie ma tych malych wysokotonowych w drzwiach? (tj. w B6)

kumpel w B8 ma to i faktycznie slabo gra...

Sa 3 glosniki w desce :wink4: ....Made in Poland :rolleyes: . No niestety nie ma w drzwiach tj. w B6 :confused4: trzeba rezac niestety

Opublikowano

ale leca po kosztach :thumbdown:

Opublikowano

ostatnio sluchalem wlasnie B&O w S4 B8 2010 i po przegladnieciu auta nie znalazlem subwoofera w aucie , czyzby nie bylo ?

hmmm powinien być sub w Avancie w wnęce koła zapasowego w sedanie pod tylnia półka :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.