Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrc.... mam moda dla ciebie ...podłącz w swojej a4ce polsat cyfrowy :polew: :polew: :polew:

i do tego mini talerz na dach z obrotnicą co by w czasie jazdy szło oglądać :decayed: :decayed:
  • Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Idź bardziej w kanały HD :naughty:

Opublikowano

a ja wam powiem "....." pełen szacunek powinniście mieć dla WRC a nie głupie teksty o antenkach i Polsatach

Opublikowano

a ja wam powiem "....." pełen szacunek powinniście mieć dla WRC a nie głupie teksty o antenkach i Polsatach

przecież każdy podziwia jego wyczyny przy autku :hi: ale trochę śmiechu nie zaszkodzi :)
Opublikowano

Wydaje mi się że WRC nie weźmie tego do siebie jako zniewagę czy brak szacunku, przecież to forumowe żarty :notworthy:

Opublikowano

ja myślę że WRC skasuje dzisiaj swoje konto na forum a audi sprzeda :blink::polew: albo jutro rano pojawi się nowy mod :

czasza_camp_5.jpg

Opublikowano

vario... ja mam taki respect do wrc że ci się w głowie nie mieści, prawdopodbnie nigdy nie a raczej na pewno nie bede miał takiej wiedzy jak on!! a z tym polsatem to był ŻART!!! luz bracie luzzzzzz :kox: :kox: :kox:

a jak WRC wyda książke to pojade do niego żeby mi ją podpisał :decayed: :decayed:

Opublikowano

Vario - jaki szacunek - co takiego niby zrobił ? robi wszystko co już dawno fabryka zrobiła.

Ściąga z neta jakieś schematy i opisy i u siebie wykorzystuje..................nuda na maxa

WRC - lubię Cię - ale nie obraź się - zacznę tu zerkać jak zaczniesz modzić coś naprawdę ciekawego

Ps. wyślij PW jak np. zrobisz tył napęd

:decayed: :decayed: :decayed:

sorki za OT...................ale musiałem :decayed:

Opublikowano

luz to ja mam na dyfrze :polew: ale nie ma co zaśmiecać wątku takimi tekstami

Opublikowano

Vario - jaki szacunek - co takiego niby zrobił ? robi wszystko co już dawno fabryka zrobiła.

Ściąga z neta jakieś schematy i opisy i u siebie wykorzystuje..................nuda na maxa

WRC - lubię Cię - ale nie obraź się - zacznę tu zerkać jak zaczniesz modzić coś naprawdę ciekawego

thumbs-up.png LUBIĘ TO!

Opublikowano

Się chłopak rozzzzzzzzzzzzzkręci :)

Opublikowano

jakie plany na nowe mody ??

:D jeszcze tylko pare i tyle :wink4:

img6440z.jpg

img6453d.jpg

Dzis walka 6 godzin z Systemem HomeLink i qpa ;( Nie moge zakodowac w Systemie Komfort ( nie chce mi przyjac :disgust: )

beztytulu91.pngbeztytulu61.png

Mam prosbe do wszystkich posiadaczy HomeLinka o podanie numeru Komfortu :)

HELP !!! czy ktos mi pomoze :( ;(

Wrc podziwiam Cię za te mody które działasz :kox:

kurdę że Ci sie chce :decayed:

WRC STWORZONY BY MODZIĆ :kox: :kox:

Opublikowano

Zamiast pieprzyć o doopie maryny bierzcie VCDSa do łapy i skanujcie numery modułu komfortu :gwizdanie:

Trzeba pomóc Grzechowi odpalić Homelinka :good:

...bardzo mile widziane w/w info od posiadacza B8 wyposażonego w ten przyjemny gadżet :decayed:

[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 01:07_________________________________________________

Miron jest zazdrosny bo Gregory po miesiącu modów bije już wyposażeniem jego ogórka za 150 luji :polew:

Opublikowano
  • Autor

miron spoko luzik :wink4: jedni lubia MOC a drudzy gadzety :decayed: No nie mam napedu na 4 kola :confused4: sam wiesz ile kosztuje ten wariant przy zakupie :przebiegly: .

Pewnie ze bym chcial miec taki naped :) Patrzylem na klamoty ile kosztuja i jest az tak zle . Tylko mnie martwi instalcja do tego napedu , jest tam

sterownik do napedu 4x4 i trzeba rozkminic cala instalacje tego :kwasny: . Miejmy nadzieje ze nie ma tam tzw. ochrony komponentu

Schematy i opisy mam u siebie w programie ELSA i korzystam info od paru lat :wink4: nobo skad mam wiedziec co i gdzie idzie w aucie :decayed:

Czasem pytam sie jednego czy drugiego kumpla w ASO o info .

Dla przypomnienia tym autem jezdzi moja zona :naughty: ... no a czasem ja :gwizdanie:

Na pewno Przyjdzie czas na podniesienie Mocy w aucie ( zmiana turbawki , coolera ) ... no a wczesniej zaloze zaciski i tarcze z S4 B8 .

Pytanie za 100 punktow , gdzie jest filtr paliwa w B8 :przebiegly:

Opublikowano

chyba pod autem koło pompy na wysokości fotela pasażera... :wink4:

Opublikowano

witam, filtr paliwa jest na wysokosci przedniego fotela pasazera

Co do homelink'a, sprobuj zakodowac w Instrument Cluster - 17

Opublikowano
  • Autor

chyba pod autem koło pompy na wysokości fotela pasażera... :wink4:

no a w zbiorniku paliwa przy pompie co to za filtr jest :mysli:

Wg schematu podalczalem sie do MCE oraz Modulu Komfortu :) a zegary :mysli: musze przeleciec kodowanie i kanaly

Opublikowano

Przy zbiorniku o ile sie nie myle, jest tylko pompa wysokocisnieniowa :)

Sorki - sluszna uwaga, wyglada na to, ze sa 2 filtry paliwa :) - wybacz błąd

Jak bede mial chwile, to sprawdze Ci to dokladnie - bo z tego co pamietam, widzialem kilka opcji podlaczenia homelink'a w roznych modułach,

A tak profilaktycznie - czy fabryczny moduł pod homelink'a nie jest nieco bardziej rozbudowany?

Opublikowano

Dla przypomnienia tym autem jezdzi moja zona

dlatego jednym z pierwszych modów były wszelkie możliwe czujniki wokół auta przydatne do parkowania :wink4: :>

Opublikowano
  • Autor

Dla przypomnienia tym autem jezdzi moja zona

dlatego jednym z pierwszych modów były wszelkie możliwe czujniki wokół auta przydatne do parkowania :wink4: :>

Ale i tak mowi zebym kamere montowal jeszcze :gwizdanie: :decayed:

No niestety nic tam nie ma :confused4: czyli zostal niestety Modul Komfortu . Trzeba szukac wersje HIGH no i co za tym idzie jest tu ochrona komponentu.

Znajdz tu teraz pewny taki Komfort :kwasny: Rozne juz historie slyszalem z ASO niby pewnych sterownikow a pozniej okazuje sie ze sa z wedki albo z tira .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.