artorro27 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 17925- zwarcie przekaznika silnika. takie cos mi teraz wyskakuje chyba wezme go na lawete i zawioze do mechanika
letallec Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Sprawdź puszkę ECU. Mniej więcej taki zestaw błędów generuje się jak została zalana wiązka lub przekaźniki przy ECU. Sprawdz tez czy w podszybiu nie zrobil Ci sie wodny zator
krzysiekml Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Pisałem kilka postów wyżej co by zajrzeć do ECU są tam dwa przekazniki ten większy jest od sterowania deje prąd na cewki i jego uszkodzenie generuje właśnie taki błąd 17925- zwarcie przekaznika silnika,jak Miałeś zalaną puchę to zaczął w środku korodować i takie efekty.
artorro27 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 naladowalem akumulator, posprawdzalem wszystkie styki i odpalil i pali teraz za kazdym razem tylko ze dalej mam choinke na tablicy rozdzielczej a vag pokazuje teraz 1128 Cewka czytnika immobilizera-D2 brak osprzêtu / nie zwi¹zany ze sprzêtem - B£¥D SPORADYCZNY 1176 Klucz sygna³ za ma³y - B£¥D SPORADYCZNY 668 Napiêcie na zacisku 30 za niskie nie autoryzowane - B£¥D SPORADYCZNY znajomy mi powiedzial ze to moze byc immobilaizer rozkodowany a inny kolezka ze moze w stacyjce cos nie laczy.
domjenick Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 dookoła bębenka stacyjki masz drut,który "wyłapuje" sygnał z pastylki immo w kluczyku-trzeba by rozebrać stacyjkę i poczyścić styki,a kontrolka immo miga?
artorro27 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 immo gasnie po przy zaplonie ale za to myga hamulec recxzny i abs. jutro sprawdze stacyjke
Rekomendowane odpowiedzi