doshem Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witajcie... Zakupiłem ostatnio hak do auta i kable z wtyczkami taki plugIn ...Ale nie wiem , gdzie to trzeba podłączyć te wtyki ..Pewnie z tyłu są jakieś gniazda bo kable nie są na tyle długiew , żeby prowadzić je na przód auta Czy ktoś wie , gdzie znajdują się te gniazda aby podłączyć oświetlenie do haka ?
danielom Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Podlaczasz pod lampe tylna. Ja mam oryginalny hak i mam jeszcze modul z przekaznikami do tego ale wchodza do niego kable z tylnej lampy i wychoza do wtyki do haka.
doshem Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Modułu nie mam , ale wiem , że takie kable też są ..Moje wyglądają tak jak na zdjęciu.. Jak to dokładnie się podłącza ? wyjmuję się jakąś wtyczkę z lampy i łączy z tymi z kabla czy jak ? która lampa ? lewa/prawa ? wolałbym to wiedzieć zanim zacznę rozkręcać Dzięki za odpowiedź , pozdrawiam:) http://img708.imageshack.us/img708/640/dsc01900fg.jpg
danielom Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 wyglada na to ze masz przejsciowki czyli jedna strone wkladasz do lampy a w druga wtykle ktora wchodzi do lampy . wolne kable z wiazki do wtyki w haku, poszukaj schematu takiej kostki nanecie i podlaczaj
doshem Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 A no ta , już zatrybiłem jedna strona i druga strona do lampy .. Wtyczka do haka i schemat na wolne kable jest razem z kablami w kartoniku dzieki za pomoc , pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi