Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.8TQ] gdzie zagazowac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem duze pojecie na ten temat ma kolega Traviz ktorego niestety nie ma na forum od dluzszego czasu... on gazował swoje 1.8TQ i pewnie gdzies w Płońsku gazowal ja... Z tego co pamietam w ogole nie narzekal na to polaczenie.

Opublikowano
Z tego co wiem duze pojecie na ten temat ma kolega Traviz ktorego niestety nie ma na forum od dluzszego czasu... on gazował swoje 1.8TQ i pewnie gdzies w Płońsku gazowal ja... Z tego co pamietam w ogole nie narzekal na to polaczenie.

Najlepsze instalacje

http://www.egp.pl/

Opublikowano

a ja powiem tak ze tez mialem zakladac gaz ale patrzac na spadek cen benzyny a rosnacej ceny gazu uwazam ze szkoda zakladac gaz do samochodu a tak wogole to niedlugo gazbedzie kosztowal 2,50-2,70 to juz wogole. patrzac z mojej perspektywy ze autkiem zamiezam pojezdzic z rok moze 1,5 to napewno mi sie nie oplaca.

a jesli juz zalozyc to polecam w minsku maz. znaja sie na rzeczy - robili 1.8 T cena bardzo przyjazna dla kieszeni. moge osobiscie zalatwic jakis rabacik ale aktualnej ceny nie znam. cena z pzred 2 mc to ok 2400-2600 oczywiscie mowimy o sekwencji.

Opublikowano

w moim przypadku montaz instalacji jest jak najbardziej oplacalny,dlatego ze mieszkam we wloszech a tu benzyna kosztuje 1.30 a gaz 0.66 wiec dokladnie polowe!!biorac pod uwage cene montazu w polsce okolo 3000pln czyli jakies 700 euro a cene paliwa to zwroci mi sie to bardzo szybko,nie robie wielkiej ilosci kilometrow ale wedlug moich obliczen juz po niespelna pol roku bede do przodu!!

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

a gdzie w mińsku maz. tak dobrze zakładają gaz?? Pytam z ciekawości bo tam mieszkam...

No może nawet zagazuje mojego diesla jak są tacy dobrzy :))

pozdry

Opublikowano
No może nawet zagazuje mojego diesla jak są tacy dobrzy )

dokladnie miejscowosc Arynów do dieselka instalacja ok 10 000 zl ale w wawie jest tylko jedna stacja gdzie mozna tankowac

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

zartowałem

[ Dodano: 2006-09-28, 08:31 ]

ps: sorki bo nie znam się na tym

Czy NAPRAWDę można zagazować diesla ?????

Jak to działa?? Kurdę normalnie nie normalne. Przecież to silnik wysokoprężny - nie rozwaliłoby go?? Odpiszcie

:) Pozdry

Opublikowano
No może nawet zagazuje mojego diesla jak są tacy dobrzy )

dokladnie miejscowosc Arynów do dieselka instalacja ok 10 000 zl ale w wawie jest tylko jedna stacja gdzie mozna tankowac

Co Wy pie.......e???????po takich waszych gadkach juz zglupialem - gaz w dieslu????????????

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

no właśnie --- jaka instalacja do diesla.

Ja się grzecznie pytam ??

Opublikowano

a wlasnie, że można :):P nie wiem jak z tdi ale bez tdi to nawet znajomegoa mam co jeździ na gazie w dizelku :)

Opublikowano

Bo to jest instlacja CNG - gazu ziemnego.

W Rzeszowie jest stacja i autobusy miejskie na tym też jeżdżą.

Opublikowano

tytul postu byl nastepujacy:gdzie zagazowac 1.8TQ. a juz od kilku postow jest mowa tylko o dieslu,zupelnie nie na temat!temat sie gdzies zagubil!to nie ma sensu!hi hi hi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...