dobry_k Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam, ciekaw jestem czy jest taka mozliwosc aby za pomoca VAGa jakos tak ustawic kontrolke swiatel krotkich w aucie aby byla wlaczona wtedy i tylko wtedy kiedy sa wlaczone swiatla mijania. Hmm wiem ze na przelaczniku od wlaczenia swiatel jest kontrolka ale niestety u mnie prawa czesc wlacznika raz dziala a raz nie dziala hmm niestety z wieksza tendencja na nieswiecenie. Poza tym kontrolka od swiatel krotkich powinna tak dziala iz swieci sie wtedy kiedy one sa wlaczone. Hmm w moim przypadku jest tak iz wystarczy wlaczyc swiatla postojowe a ona juz dziala. Wiec co o tym myslicie Panowie ?
Góral65 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 nie jestem dobry w te klocki ale wydaje mi się że niema takiej możliwości kontrolka będzie się włączać już przy postojowych można ją tylko całkowicie wyłączyć jak rozumiem rozmawiamy o kontrolce na liczniku
dobry_k Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 dokladnie mam na mysli kontrolke na zegarach. Hmm szkoda ze nie jest zrobione tak iz przy wlaczonych swiatlach postojowych powinny swiecic tylko zegary a przy krutkich - kontrolka od krotkich. Hmm w tym wypadku mozna sie pomylic ;/
wrclaguna Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nie ma takiej mozliwosci jedynie widzisz na wlaczniku swiatel
Rekomendowane odpowiedzi