Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Kontrolka włączonych świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ciekaw jestem czy jest taka mozliwosc aby za pomoca VAGa jakos tak ustawic kontrolke swiatel krotkich w aucie aby byla wlaczona wtedy i tylko wtedy kiedy sa wlaczone swiatla mijania. Hmm wiem ze na przelaczniku od wlaczenia swiatel jest kontrolka ale niestety u mnie prawa czesc wlacznika raz dziala a raz nie dziala hmm niestety z wieksza tendencja na nieswiecenie.

Poza tym kontrolka od swiatel krotkich powinna tak dziala iz swieci sie wtedy kiedy one sa wlaczone. Hmm w moim przypadku jest tak iz wystarczy wlaczyc swiatla postojowe a ona juz dziala. Wiec co o tym myslicie Panowie ?

Opublikowano

nie jestem dobry w te klocki ale wydaje mi się że niema takiej możliwości kontrolka będzie się włączać już przy postojowych można ją tylko całkowicie wyłączyć jak rozumiem rozmawiamy o kontrolce na liczniku

Opublikowano

dokladnie mam na mysli kontrolke na zegarach. Hmm szkoda ze nie jest zrobione tak iz przy wlaczonych swiatlach postojowych powinny swiecic tylko zegary a przy krutkich - kontrolka od krotkich. Hmm w tym wypadku mozna sie pomylic ;/

Opublikowano

Nie ma takiej mozliwosci :confused4: jedynie widzisz na wlaczniku swiatel :)