Murdzi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Chciałem się zapytać Was o zdanie odnośnie kierunkowskazów do ori lamp BOSCH przedliftowych. Chciałem swoje zwykłe (białe) zamienić na takie: http://allegro.pl/kierunkowskaz-prawy-audi-a4-bosh-wersja-usa-i1657600239.html . Czy ktoś z Was orientuje się czy będą one świecić p&p, czy też trzeba coś rezać? Jak się sprawa ma z obrysówkami wtedy? Będę wdzięczny za pomoc... P.S. Jeżeli byłby ktoś chętny na zamianę z małą dopłata, to ja bardzo chętnie się zamienię
variocustoms Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 jest wątek na forum jak zmodyfikować lampy na styl US
Murdzi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 Owszem, jest, czytałem, ale dotyczy on lamp zespolonych po lifcie... A mi chodzi o zwykłe BOSCHA przedliftowe...
!Tommy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 kierunki pasują P&P co do świecenia, to zależy czy gościu sprzedaje CI sam klosz czy z wtyczką. jak sam klosz, to wtyczke obecną montujesz jak z wtyczką, to wtyczka powinna byćori US czyli na żarówke dwuwłóknową amerykańską (troche inna niż nasze) i wtedy trzeba liczyć się z małą przeróbką
Murdzi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ok, wielkie dzięki za rzeczowe objaśnienie zagadnienia Sprzedawca ma sam klosz, bez wtyczki.
Rekomendowane odpowiedzi