talib1990 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam chłopaki ... szukam jakiegoś kina domowego do około 800 zł .... musi mieć ww. funkcje .. oczywiście 5.1 nie jestem audiofilem a kina bede używał żeby podpiąć laptopa, dekoder HD telewizji kablowej i obejrzeć czasami jakiś film w HD:) spodobało mi się to kino.. jak nie podrzuci ktoś innych propozycji to jutro po nie jade http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowego1/lg-ht805ph.bhtml#akcesoria[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________nikt nie pomoże?
Michał Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 co do samego kina się nie wypowiem, ale wszędzie byle nie w EURO... Jakiś czas temu kupiłem TV, w EURO kosztował blisko 1000zł więcej niż u konkurencji. Przejrzyj ofertę tego sklepu, czasem maja niezłe ceny - tam właśnie brałem TV, odbiór osobisty w Dąbrowie http://i-market.pl/index.html
talib1990 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 2 stówy taniej hehe... chyba to kino wezme... czytałem o tym modelu i czyta txt.. wiec chyba ma wszystko co potrzebuje
mariuszsmietana Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 proponuje poszukac po alledrogo lub sklepach netowych. euro to zly pomysl. ceny dosc wysokie.
talib1990 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 kupiłem już ww. kino.. teraz mam takie pytanie w pokoju mam : tv LCD dekoder HD z nagrywarą UPC laptopa i owe kino TV - Kino jest podpięte HDMI TV- dekoder HDMI Kino - dekoder 2 jack,ami ( kanał Lewy i Prawy ) nie działa mi 5.1 tylko sam przód .... jak połączyć to aby wszystkie głosniki hulały Kino - laptop wyjście słuchawkowe... sprawa jak wyżej..
M@rcus Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Kino-dekoder podłącz optykiem. Kino-laptop. Tu gorzej, bo prawdopodobnie nie obejdzie się bez zew. karty dzwiękowej.
Rekomendowane odpowiedzi