KmL22 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mam pewien problem, jak wymontować przednią lampę w a4 przed liftem?? Odkręciłem 2 śruby z góry, w instrukcji widzę, że jest jeszcze jedna z boku, ale jak do niej dojść skoro lampa za ... nie chce wyjść....
Kolkov Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 musisz wyjąć kierunek, jest na forum jak tego dokonać
dobis1 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 otwierasz maskę, od wewnątrz odblokowujesz taką plastikową zawleczkę kierunkowskazu i go wyciągasz, po wyjęciu go masz śrubkę widoczną
KmL22 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ok poszło, dzięki za szybką odpowiedz.
junior_tdi Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 sorry że odgrzebuje, ale jak jest w przypadku poliftów z zespolonym kierunkiem?
Bulczas Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 sorry że odgrzebuje, ale jak jest w przypadku poliftów z zespolonym kierunkiem? W poliftach nie ma tej śrubki. Lampa trzyma się na dwóch śrubkach u góry i takiem bolcu
dobis1 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 W poliftach nie ma tej śrubki. Lampa trzyma się na dwóch śrubkach u góry i takiem bolcu tak jak kolega pisze tylko pamiętaj że po odkręceniu dwóch śrubek u góry dajesz lampę w bok aby ten bolec wyszedł z mocowania (od strony chłodnicy jest) inaczej może pęknąć bolaszek :gwizdanie:
bartekw4 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Raczej w polifcie jest 3 śruba bynajmniej u mnie jest mam
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Raczej w polifcie jest 3 śruba bynajmniej u mnie jest mam A niby gdzie?
Michał Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Raczej w polifcie jest 3 śruba bynajmniej u mnie jest mam A niby gdzie? tam gdzie zaznaczyłem na foto, trzeba mieć długiego torxa - najlepiej z magnetyczną końcówką bo ciężko później trafić tą śrubką nie mam dokładniejszej foty tego miejsca
Bulczas Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Raczej w polifcie jest 3 śruba bynajmniej u mnie jest mam A niby gdzie? tam gdzie zaznaczyłem na foto, trzeba mieć długiego torxa - najlepiej z magnetyczną końcówką bo ciężko później trafić tą śrubką nie mam dokładniejszej foty tego miejsca No to nie wiedziałem. A ona trzyma lampę na pewno. Przecież poliftowa lampa ma dwa górne uchwyty do przykręcenie i bolec na dole :gwizdanie: Przedlift ma 3 śruby i bolec
Michał Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 trzyma, trzyma fota pożyczona z alledrogo
Bulczas Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 trzyma, trzyma fota pożyczona z alledrogo Nie mam polifta to nie wiem a u mnie się polift trzyma na bolcu i 2 śrubkach
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Pierwszy raz widze taki przypadek
Michał Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Pierwszy raz widze taki przypadek a ile poliftów już rozebrałeś?
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 troszke tak . ale jeszcze zaden nie miał tam srubki . owszem uchwyty były ale nie przykrecone i myslałem ze orginalnie były mocowane na 2 srobkach
Rekomendowane odpowiedzi