fish Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Cześć. Padły mi zegary od obrotów i prędkości (reszta, czyli kilometry, czy temp. silnika działa). Mój liczniki posiada następujący pn: 8D0919033c d08. Czy jeśli zakupię identyczny będę mógł bezproblemowo zamienić liczniki, czyli po prostu wypiąć stary i włożyć nowy (jest parę na allegro). Z informacji jakie znalazłem w roczniku 1996 immo nie jest montowane w liczniki (chyba, ze się mylę). Pytanie czy nie będzie problemow z immo lub innymi rzeczami, czy będę musiał jakoś przeprogramować licznik ?? Z góry dzięki za pomoc. Szukałem podobnych tematów ale nigdzie nie znalazłem informacji wprost, czy w tym roczniku i modelu da się taką operację przeprowadzić bezproblemowo.
janSerce Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Nie będzie problemów z immo ale pewnie airbag będzie się świecił.
grippen Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nie będzie problemów z immo ale pewnie airbag będzie się świecił. dlaczego piszesz że będzie się świecił, wszystko będzie ok pod warunkiem że nie będziesz włączał zapłonu na wyciągnietym liczniku
janSerce Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Piszę tak z własnych doświadczeń, kilka razy zmieniałem licznik i zawsze poducha się paliła
fish Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dzięki koledzy . Poducha będzie paliła się na stale? Czy wykasowanie błedu Vagiem pomoże?
grippen Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dzięki koledzy . Poducha będzie paliła się na stale? Czy wykasowanie błedu Vagiem pomoże? skasujesz vagiem i po problemie
Rekomendowane odpowiedzi