dobry_k Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam CIekaw jestem tego czy istnieje taka mozliwosc aby ustawic zegary tak jak w autach sportowych, mianowicie mam na mysli to aby po przekreceniu zaplonu wskazowki szly do konca i potem wracaly do normalnej pozycji ??
Arek956 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Raczej się nie da ale niech inni się wypowiedzą.... w niektórych nowszych modelach Audi jest takie coś (np. widziałem to w A5 i w najnowszym A8 też) ale wydaje mi się że zarówno w B5,B6,B7 nie da rady. Możliwe że w B8 jest taka funkcja ale nie jestem pewien. Niech inni się wypowiedzą bo być może się mylę i może da się to jakoś zrobić
MARCIN607 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ADAMOO cos ostatnio pisał że da radę ale jak jeszcze nie wie
bin85 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Już był temat odnośnie takiego bajeru, generalnie to jest to do zrobienia http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=89477.0
Rekomendowane odpowiedzi