Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Ze względu, że rodzinka się powiększyła mam trochę dylemat z przewożeniem ich samochodem. Dwie dorosłe osoby, 2,5roczna córka i 10 dniowy syn. Córka jeździ w foteliku takim do 16kg chyba a syn w nosidełku. Jakie są opcje transportu?
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Innej opcji chyba nie ma. Z takim maluchem to na tyle raczej ktoś powinien siedzieć.
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Ja śmigając sam z córką 1,5 roku .. fotelik na miejsce pasażera bo sam dzieciak na tyle to nie za bardzo .
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Autor Jak narazie to 3 osoby siedzą z tyłu ( żona zgrabna ). Zrobiłem jedna jazdę z córką z przodu to musiałem jej buty zdjąć bo wszystko by było okopane a w czasie jazdy to spodobał się jej uchwyt na napoje a boje się pomyśleć co było by następne.
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l za dużego wyjscia nie masz jak tylko przyzwyczajac dziecko do jezdzenia z przodu a zonka z malenstwem z tyłu ja mam 2letniego syna i 6 lat corke i jeżdza oboje z tyłu, z tymze młody na srodku bo jak siedział przy drzwiach to były konwulsje takze radze córke przyzwyczajać, zdejmij jej buciki na droge to ci nie obkopie auta u mnie to nagminnie robia, na to nie poradzisz, troche to nasze a4 maławe
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l troche to nasze a4 maławe Ja tam nie narzekam na brak miejsca. Córcia chce mi kopnąć w deskę to ma problem bo nie może dostać nóżką
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l ja tam niestety musiałem wozić moje dwie córy z tyłu i jeździły same bo żonka wchodziła między nie, ale 30km dziennie w jedna stronę nie chciałem jej męczyć... ... a z przodu z jedną małą - nie było opcji - bo brak wyłącznika poduchy...spoko daliśmy rade a teraz już jeżdżą przodem do kierunku jazdy z tyłu więc wszystko widzą i my też
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Mój 3,5 letni syn z tyłu w foteliku a córka 6 miesięcy z tyłu w nosidełku nawet córka wracając z porodówki siedziała z bratem z tyłu a żona z przodu oczywiście- po co cisnąć się z tyłu jak z przodu jest wolne miejsce.
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l U mnie podobnie jak u kolegów : corka 4 latka obok mnie a zona i 2 miesieczniak z tyłu