jacekm Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam Autko to VW Polo 1.3 90r. Kłopot w odpowietrzeniu tyłu, gdyż lewy cylinderek nie posiada odpowietrznika (pierwszy raz coś takiego widziałem). Prawy ma odpowietrznik ale odpowietrzanie 30 min. nic nie dało. Pedał miękki i z tyłu praktycznie brak hamulców. Jak to odpowietrzyć ?
Dev Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 wymienic cylinderek na taki który ma odpowietrznik
spetsnaz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Kup nowy. Cylinderek musi mieć odpowietrznik. Może poprzedni właściciel urwał odpowietrznik i zaślepił go śrubą.
jacekm Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tam nawet nie ma otworu na odpowietrznik (blacha do której jest przykręcony też nie ma otworu), wygląda jak oryginał.
Dev Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 nie ma co sie tutaj spuszczac kup nowy i po temacie
jacekm Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tak by było najlepiej. Ale... No właśnie, auto nie moje, koleś "nie śmierdzi groszem" a i w tej flanszy trzeba by było "moda" robić. Myślałem, że ktoś spotkał się z takim wynalazkiem i podpowie czy jest możliwość odpowietrzenia tego cudu.
spetsnaz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 koleś "nie śmierdzi groszem" .. to powiedz mu, że jak nie zrobi to będzie śmierdział trupem. nie dziaduj.. cylinderek kosztuje 20zł
jacekm Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 koleś "nie śmierdzi groszem" .. to powiedz mu, że jak nie zrobi to będzie śmierdział trupem. nie dziaduj.. cylinderek kosztuje 20zł Mi generalnie nic do tego . Będę jednak sugerował wymianę. Dzięki za zainteresowanie
Rekomendowane odpowiedzi