flex78 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam, Dzisiaj po zdjęciu schowka pasażera zobaczyłem do niczego nie podietą kostkę czteropinową. Do czego ona może służyć? Przypuszczam, że może być do przełącznika poduszki pasażera, ale nie posiadam takowego
Onkel Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Widzę, że kartka jest przywieszona to podaj jej numer.
flex78 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 To jest izolacja na tym kalbu, nie ma żadnych numerów
jacekm Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Doszedłeś do czego ta wtyczka ? Ostatnio widziałem ją u siebie i też nie mam pojęcia co to jest
flex78 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 A masz wyłączanie i załączanie poduszki pasażera?, przypyszczam, że moż to być od tego Doszedłeś do czego ta wtyczka ? Ostatnio widziałem ją u siebie i też nie mam pojęcia co to jest
Golem1 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 a sprawdź czy na wtyczce nie ma jakiegoś numeru to zobaczę ci w etce.
MASATO Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 wtyczka jest od wyłącznik poduszki pasażera
Rekomendowane odpowiedzi