hornet Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Do budowy dróg bym ich zesłał albo do kamieniołomu. Całkiem zryte łby.
jarko Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Najnowszy trend nadciągający wprost zza wschodniej granicy - prosto z lasu :naughty:
moskal Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Najnowszy trend nadciągający wprost zza wschodniej granicy - prosto z lasu :naughty: widać
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dobrze że na Zawiszy normalni kibole są
jarko Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 dobrze że na Zawiszy normalni kibole są Za młokosa jak na wyjazdy jeździłem to na stacjach zazwyczaj była jedna wielka promocja - wszystko gratis :gwizdanie: I to nie jakiś tam batonik czy paczka chipsów, ale to co dałeś radę w rękach unieść nie pomijając wyposażenia sklepu... Chyba jednak lepiej żeby sobie poskakali, pośpiewali i pojechali do domu w zgodzie i pokoju - w końcu mają jakąś pasję
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 wole jak kradną ,napadają,rzucają toi toi-em,demolują radiowozy,wyrywaja płot itd co to ma być?? "taniec z kibolami"
jarko Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 A tak sie zaczęło Ruska dyskoteka w... lesie! / Russian party in... Forest!
moskal Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 w końcu mają jakąś pasję :polew: :polew: A tak sie zaczęło Ruska dyskoteka w... lesie! / Russian party in... Forest! o tym filmie myslałem jak zobaczyłem ten temat
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 nie ma to jak tradycyjne formy zabawy
Rekomendowane odpowiedzi