Remik-A4 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 heh jeszcze rok temu pamietam byly po okolo 3000zl - ach ten piep. kryzys
?uki1984 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tak tylko to jest podwójny do quattro i tyle stoi nowy w PL. Widziałem na jakiejś niemieckiej stronie za niecałe 800 ojro:wink: Poza tym ja kupiłem używkę w zajefajnej cenie:naughty:
Remik-A4 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 ok ja tez mowie o podwojnym... ps. Tomek takowy zakupil NEW i ja tez chcialem brac ale do FWD... ceny od roku poszly bardzo do gory jezeli chodzi o dobry cat back... wiec jak kupiles okazyjnie to lepiej dla Ciebie
?uki1984 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak szukałem i zobaczyłem ile w PL stoi to masakra. A ten wydech znalazł mi kumpel, więc od razu go wziąłem i już u mnie od wczoraj w domku leży :jerk:
Thom4s Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ciekawe po jakim czasie od założenia go wywalisz... Miałem ten wydech i w środku jest tak głośny, że łeb urywa. Jeśli mało jeździsz np. tylko w weekendy, to ok. Z tą ceną to nie przesadzaj. Ja 1,5 roku temu kupiłem nowy za 1900pln + wysyłka. Nie kupiłbym go drugi raz, bo uważam, że nie jest wart nawet 1tys zł. Jakość wykonania kiepska. Jedynie fajnie brzmi z zewnątrz. No i to cat-bk, więc nie podejdzie P&P. Trzeba dospawać rurę do DP. Za kasę nowego (ok 2 tys pln) lepiej trochę dołożyć i zrobić porządnego customa z kwasówki np. tu -> SPORT TIG bo Magnaflow jest tylko z nierdzewki.
?uki1984 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Za 1900 to chyba podróbkę kupiłeś i dlatego taki głośny był. Bo najtaniej widziałem z Niemiec za 800 e nowy. Zresztą założę i sam ocenie ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- A cena to ze strony dystrybutora w PL
Thom4s Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Podróbkę. Ori Magnaflow, identyczny jak Twój. Zresztą, kto by podrabiał takie gówno. Miałem parę fotek i filmów jak to gada w swoim wątku. Cenę u oficjalnego dystrybutora widziałem. Ja kupiłem u nieoficjalnego za ponad połowę taniej z certyfikatem. Załóż to pogadamy. Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum > Magnaflow Cat-back Audi A4 B6 / B7 1100zł. Myślisz, że ktoś kupił za 5k i sprzedał Ci za x5 mniej? Te wydechy w USA są po $600. Spoko, wierz sobie, że zrobiłeś interes życia. Używka za $400 For Sale: For sale: Magnaflow 16601 full exhaust
?uki1984 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wiesz dla jednego jest głośno dla innego nie, że Ci nie pasował sportowy tłumik to nie znaczy że komuś innemu też nie będzie pasować. Widać nie lubisz jak Ci co buczy i chyba żaden sport cat back Ci nie przypasi. Jak lubisz cisze to jeździj na ori i daj innym samym się przekonać. Dla jednego błeee a dla drugiego ok:decayed: Więc jak założe to Ci pierwszemu powiem o moich wrażeniach:wink: także już się nieprodukuj tyle i nie zaśmiecaj mi tematu:whistling:
Młody_drog Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Luki sorry ale jak chcesz żeby wszyscy szli z twoim tokiem myślenia i nikt nie mówił nic innego niż tylko "Super auto", "piękna sztuka", "O ja ale wypas..." To może poproś modów żeby Ci go zablokowali i tylko tobie dali możliwość dodawania postów, Thom4s miał ten wydech, przeszedł przez to i z tego co pamiętam to szybko go wyrzucił ale ty oczywiście wiesz swoje... Nie żebym się czepiał ale nie wszystkim musi się podobać to co ty robisz
?uki1984 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 Mlody jak cos robie to nie dla pochwal tylko dla siebie. Także każdy może mieć swoje zdanie i ja je też mam. Spoko jak koleś pisze że mu nie pasował to ok, ale nie lubie jak ktoś mi mówi że coś jest h...jowe bo on to miał i mu sie to nie podoba, i mi pisze że ja też wywale bo on tak zrobił. I co że on wywalił to ja mam nie zakładać. To co jak ktoś Ci powie że miał zderzaki s line i wywalił bo mu nie pasuje jednak to Ty swój też wywalisz, weź pomyśl za nim coś napiszesz. A jeszcze jak ktoś pisze że lepszy jest customowy tłumik (czyt. cichszy) niż markowy no to cycki opadają ---------- Post dopisany at 02:30 ---------- Poprzedni post napisany at 02:26 ---------- Podróbkę. Ori Magnaflow, identyczny jak Twój. Zresztą, kto by podrabiał takie gówno. Miałem parę fotek i filmów jak to gada w swoim wątku. Cenę u oficjalnego dystrybutora widziałem. Ja kupiłem u nieoficjalnego za ponad połowę taniej z certyfikatem. Załóż to pogadamy. Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum > Magnaflow Cat-back Audi A4 B6 / B7 1100zł. Myślisz, że ktoś kupił za 5k i sprzedał Ci za x5 mniej? Te wydechy w USA są po $600. Spoko, wierz sobie, że zrobiłeś interes życia. Używka za $400 For Sale: For sale: Magnaflow 16601 full exhaust Kupiłem za mniej niż 1100 a ze stanów z przesyłką to masz jakieś 2000zł
Thom4s Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Spoko, wyluzuj, bo Ci żyłka pęknie. Napisałem Ci tylko swoje doświadczenia na temat wydechu, a Ty nawet go nie zakładając wiesz lepiej. Kilka osób na forum miało "markowe wydechy" i je zdjęło, bo są po prostu przereklamowane. Ostatnio czytałem, że Ks1adz założył ten Magnaflow i już pytał w swoim wątku czy da się wyciszyć... Po twojej wypowiedzi wnioskuję, że nigdy nie widziałeś dobrze zrobionego customowego wydechu. Jeżeli wyrażanie opinii innej niż "oh ah" jest dla Ciebie zaśmiecaniem wątku pomimo, że jest na temat, to już więcej się nie odzywam. Powodzenia z modami.
?uki1984 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 Spoko nie mam nic do Twojej opinii, ale jak wyrażasz swoją opinię to nie pisz ludziom, że Ty też na pewno sie pozbedziesz bo ja tak zrobiłem. Skąd wiesz może mi się będzie podobał hałas z tłumików lub komuś innemu. Miałem styczność z różnymi tłumikami custom i markowe (większości japońce z dużą mocą) i wiem jaki to hałas robi, ale weź pod uwagę że komuś to może odpowiadać i nie musi robić tak jak Ty. To tak jak jedni lubią mieć tubę w bagażniku a inni nie. MagnaFlow wybrałem świadomie bo dźwięk tego tłumika mi się podoba najbardziej. Może jest trochę głośny ale na pewno nie jest to jakiś szajs, taki jak na przykład sprzedają na Alledrogo za 200zł, to dopiero urywa głowę wielka pusta rura, którą słychać z 5 kilometrów:polew: Także biorę Twoją opinię pod uwagę i sam się przekonam jak to gra i też sam zdecyduję czy zatrzymam go czy nie. Po prostu nie lubię jak ktoś mi mówi co jak mam zrobić, lub czego mam nie robić bo on miał, albo jemu się nie podoba. To co jak mi mówili że mam grille S4 pomalować na czarno choc mi się to nie podoba to mam tak zrobić. Ja rozumiem komentarz: "miałem to ale dla mnie było zagłośnę", lub "mi się podobają grille na czarno". A nie "miałem to wiec nie zakładaj bo dla mnie było zagłośno" lub "maluj na czarno bo mi sie nie podobają tak jak TY masz" Nie wiem czy załapałeś w końcu o co mi chodzi:doh: A zwłaszcza Mlody "on miał on wie o Ci prawdę powie" a sam z tym styczności nie miał. Sam nie doczyta nie wie o co człowiekowi chodzi a się mądrzy Pan adwokat. Założę, ocenię sam i zadecyduję sam, oczywiście biorąc pod uwagę opinię Twoją Dziękuję i nie bądźcie już upierdliwi jak przekupki na targu:polew:
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 niepotrzebnie się podniecasz i nakręcasz..
Młody_drog Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 widzisz, rzucasz się do wszystkiego co tylko ktoś napisze na forum a potem masz pretensje, wklejaj dalej tutaj fotki tych swoich modów i sam je podziwiaj bo ja jak i wiele innych osób się tu już nie odezwę.
kadafi Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 widzisz, rzucasz się do wszystkiego co tylko ktoś napisze na forum a potem masz pretensje, wklejaj dalej tutaj fotki tych swoich modów i sam je podziwiaj bo ja jak i wiele innych osób się tu już nie odezwę.
?uki1984 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 I Bardzo dobrze:bla: tylko wypowiadaj się za siebie a nie innych:wink: ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ---------- Zacznę od tego że pomalowałem dziś zaślepki S4 na spryski w kolor Lakieru auta:banan: ---------- Post dopisany 06-06-2012 at 13:02 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2012 at 00:20 ---------- Podróbkę. Ori Magnaflow, identyczny jak Twój. Zresztą, kto by podrabiał takie gówno. Miałem parę fotek i filmów jak to gada w swoim wątku. Cenę u oficjalnego dystrybutora widziałem. Ja kupiłem u nieoficjalnego za ponad połowę taniej z certyfikatem. Załóż to pogadamy. Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum > Magnaflow Cat-back Audi A4 B6 / B7 1100zł. Myślisz, że ktoś kupił za 5k i sprzedał Ci za x5 mniej? Te wydechy w USA są po $600. Spoko, wierz sobie, że zrobiłeś interes życia. Używka za $400 For Sale: For sale: Magnaflow 16601 full exhaust Spoko TomA4 troche mnie poniosło. Ale co do podróbek to bym nie był taki pewien. Zauważ że ten ze US w porównaniu z ze zdjęciami producenta i tymi RS Forum ma całkiem inne tłumiki środkowe i końcowe, które nie mają nawet napisów Magnaflow na tipach. Więc ja bym ręki nie dał uciąć że nikt tego nie podrabia:whistling: Takie małe spostrzeżenie Spoko skoro mówisz że głośny wezmę to pod uwagę i ocenię nawet jak wywale to nie strace bo tu go opchnę po dobrej cenie:decayed: Pozdro Toma4 i dzięki za opnie:wink:
Thom4s Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Pojechałem do Rogala na strojenie z tym wydechem i po wszystkim powiedział, że nie chciał by takiego, nawet do upalania na tor. Mówił mi, że miał już na strojeniu przeloty z kwasówki, które były tylko niewiele głośniejsze od serii. Magnaflow fajnie brzmi na zewnątrz, powyżej 3tys obrotów. Ludzie pytali co tam za V6 siedzi. W środku już nie jest tak miło, szczególnie do codziennej jazdy, bo jest głośne buczenie w przedziale 1700-2500rpm. Dobry wydech nie buczy, tylko dobrze brzmi, a ten po prostu buczy. Kto wie, może Tobie będzie odpowiadał. Mi zdecydowanie nie podszedł. Wyciszyłem go zmieniając środkowe tłumiki, potem go sprzedałem i nowy właściciel ostatnio pisał mi, że ma za głośno. Załóż, nagraj film i podziel się wrażeniami. Tutaj masz, jak to brzmiało u mnie na GTRS Eliminator:
Rekomendowane odpowiedzi