Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Zielony Avant na glebie ;p gwint 17" s-line skora duzo forek na kazdej str

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakąś osłone pod mise olejową masz?

teraz nic nie mam zalozone a oryginalna lezy w garazu in nie wiem czy ja zakladac bo moge szybko stracic mysle nad czyms metalowym lub alu macie cos takiego?

Nie :gwizdanie:

Chyba nikt na forum takiej osłony nie ma.

Wystarczy rozpórka dolna (która będzie niżej niż miska) i jak usłyszysz, że metal trze o asfalt to wiesz, że musisz zwolnić :decayed:

Opublikowano

elegancka a-czworeczka :) identyczna jak moja ;) co to za gwint?? :>

powodzenia w modach

Opublikowano

Fajna A4'czka, gleba widzę solidna się zapowiada :D jakie opony masz na tych kółkach na lato? :decayed: u mnie też gwint już leży i czeka do sezonu :P wybierasz się na jakieś eventy w tym roku?

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

macie kakies zdjecia dolmej rozporki bo cos musze do ochrony miski zamontowac.

gwint kupilem nowy mts.

wiadomo w sezonie na eventy zawsze wlatuje napewno bede na : rotenburgu w zerkowie i na manie .[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 14:36_________________________________________________jeszcze takie pytanko do kolegow na gwicie jak z zawieszeniem z przodu chodzi o wytrzymalosc u mnie narazie jest ok wymienilem przy montazu gwintu koncowki drazkow i jest ok , a u was jak to wyglada czesto cos puka ?

Opublikowano

macie kakies zdjecia dolmej rozporki bo cos musze do ochrony miski zamontowac.

gwint kupilem nowy mts.

wiadomo w sezonie na eventy zawsze wlatuje napewno bede na : rotenburgu w zerkowie i na manie .[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 14:36_________________________________________________jeszcze takie pytanko do kolegow na gwicie jak z zawieszeniem z przodu chodzi o wytrzymalosc u mnie narazie jest ok wymienilem przy montazu gwintu koncowki drazkow i jest ok , a u was jak to wyglada czesto cos puka ?

ja też właśnie kupiłem nowego MTS'a ale czekam do wiosny z założeniem, zapraszam do tematu z moją A4 :wink4: a do Nysy na VAGa się wybierasz? :) i też podpinam się pod prośbę z pokazaniem rozpórki :hi:

Opublikowano

w benzynie raczej jest stabilizator niżej od miski więc nie ma się czym przejmować :wink4:

Ja mam podobny setap i często szuram po lodzie albo asfalcie a miska chyba jeszcze ani razu nie dostała :gwizdanie:

kółko mogłoby być na lato ciut większe :decayed:

Opublikowano
  • Autor

powiem ci ze nawet nie pomyslalem o tym ze stabilizator moze troche ochronic miske bo nie wiem czy zakladac oslone plastikowa czy nie.

a co do felg to uwazam ze 17" i gwint na polskkie drogi to max :decayed:

Opublikowano

znudzą się...ja miałem na ten sezon 17/215/40 na -70 glebie i dekielki teraz mam nowe, całe zdarte pod sankami :kox:

a teraz będę miał 18'' z a8 w jakiejś tam barwie ( i może wreście założę tamat) :decayed: więc 17''...to powiedziałbym standard :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja mam 17" ma profilu 45 moze rewelacji z wygladu nie bedzie ale "troche" konfortu i rant caly a co do sanek pozyjemy zobaczymy :tongue4:

Opublikowano

plastikom mówimy stanowcze nie :decayed:

nic nie ochroni a wręczprzeszkodzi bo mi urwała się z jednej strony i przy cofaniu nabrało tyle śniegu że musiałem przy dużym mrozie na szybko odpinać :disgust:

stabilizator jest niżej od miski więc jak coś to podniesie auto do góry a miskę ominie :naughty: chyba że 1.8 ma niżej miskę to z góry przepraszam za wprowadzenie w błąd :wink4:

Opublikowano

u mnie stabilizator nic nie pomogł dziura wielkosci kciuka była w misce :) pobawic sie i wyciac cos z alu a nie myslec ze stabilizator ochroni :cool1:

Opublikowano

Jak ktoś ma pecha to i na seryjnym zawieszeniu potrafi rozwalic miskę :cool1:

Opublikowano

Ja na misce nie mam jeszcze nawet ryski a sanki s stabilizator aż się świecą tak są wytarte :wink4:

Trzeba wziąć pod uwagę że silniki diesla i V6 są większe a co za tymidzie niżej zawieszone dlatego można miskę załatwić :gwizdanie:

Wg mnie to póki co jeździć bez osłon i się narazie nie przejmować...

ja na gwincie zrobiłem już ok 40 tys. km i nie przejmuje się gadkami że z takim zawiasem nie da się śmigać po polskich drogach :decayed:

Opublikowano

Jak ktoś ma pecha to i na seryjnym zawieszeniu potrafi rozwalic miskę :cool1:

a znam takich :gwizdanie:

Ja na misce nie mam jeszcze nawet ryski a sanki s stabilizator aż się świecą tak są wytarte :wink4:

Trzeba wziąć pod uwagę że silniki diesla i V6 są większe a co za tymidzie niżej zawieszone dlatego można miskę załatwić :gwizdanie:

Wg mnie to póki co jeździć bez osłon i się narazie nie przejmować...

ja na gwincie zrobiłem już ok 40 tys. km i nie przejmuje się gadkami że z takim zawiasem nie da się śmigać po polskich drogach :decayed:

mnie też ja psu kokones :naughty:
Opublikowano
  • Autor
ja na gwincie zrobiłem już ok 40 tys. km i nie przejmuje się gadkami że z takim zawiasem nie da się śmigać po polskich drogach decayed

da sie tylko trzeba uważać i mieć troche szczescia :naughty:

wracam do pytania bo nie bylo odpowiedzi

do kolegow na gwicie jak z zawieszeniem z przodu chodzi o wytrzymalosc u mnie narazie jest ok wymienilem przy montazu gwintu koncowki drazkow i jest ok , a u was jak to wyglada czesto cos puka ?

Opublikowano

narazie ja mam tylko 20tkm pokonane i cisza (odpukać) i wszystko LMO + gwint :wink4:

Opublikowano
  • Autor
narazie ja mam tylko 20tkm pokonane i cisza (odpukać) i wszystko LMO + gwint

to dobry wynik :hi:

Opublikowano

Ja odkąd założyłem gwinta to nic nie zmieniałem jeszcze ale chyba już wszystkie stukają :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ja odkąd założyłem gwinta to nic nie zmieniałem jeszcze ale chyba już wszystkie stukają decayed

a jaki czas kulasz sie na gwincie?

Opublikowano

czyt. wyżej :wink4:

ok 40 tys. km