Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny rozmów w róznych sieciach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, dyponuje ktos jakims niezaleznym zestawieniem kosztów rozmów w róznych sieciach komórkowych??

Zastanawiam sie wlasnie nad zmiana i ze wstepnych wyliczen najtaniej wychodzi mi play :mysli: ale czy faktycznie tak jest.

W moim przypadku w gre wchodzi abonament na firme, lub prepaid. Na telefonie mi kompletnie nie zalezy bo mam wystarczajacy.[br]Dopisany: 02 Luty 2008, 18:13 _________________________________________________promocje iles tam minut do sieci mnie malo interesuja, bpo dzwonie do wszystkich sieci

Opublikowano

www.miblo.pl

fajne co? może nie zawsze najbardziej aktualne

Opublikowano

A czy do Play mozna przenieść aktualny nr. , mi tez wychodzi tu najtaniej?!

Opublikowano

pisza ze mozna (z abonamentu z tego co wiem tak, z karta nie mam pojecia) i zalatwiaja wszystkie formalnosci z tym zwiazane[br]Dopisany: 05 Luty 2008, 15:32 _________________________________________________adadur - rewelacyjna stronka :kox:

Opublikowano

Jak chcecie przenieść numer to nie bedzie problemu . Oni złatwiją wszyskie formalości :evil2:

Co do Playa to jestem u nich od początku .. mam abonament za 50 zł i dostaje 20 zł gratisowo co miesiąc :beer1: Zasięg jest gitara (ponoć bazują na nadajnikach plusa ) :th:

Nignie nie miałem lepiej .. :kox:

Opublikowano

Powiem wam żę PLAY mocno wchodzi na rynek tzn. telefony w dobrych cenach oraz ciekawe amonamenty jedynie co mnie wkurza to to że ludzie dzwoniący do PLAYa płacą awięcej niż do innych sieci.

Mówicie że z zasięgiem nie jest tak źle?

Opublikowano

dokładnie, Play korzysta z sieci Plusa ale jest w trakcie budowania własnej :) co do numeru - można przenieść bez problemu z prepaida na abo w Play - kolega przeniósł się z Heyah i problemów nie miał żadnych - wystarczyły 2 wizyty w Punkcie Obsługi Play.

zauważcie, że Play nie buduje własnych gigantycznych salonów, wynajmuje też mało pomieszczeń, a bazuje na wolno-stojących stoiskach w marketach - dlatego mogą oferować tańsze rozmowy i telefony.

Opublikowano

Play wykupił chyba Germanosa co było ciosem dla Ery

Opublikowano

G. raczej nie przedłużył umowy z PTC i wybrał Pleja :wink4: