_Gabriel_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam serdecznie, Slyszal ktos o srubach, ktore koryguja polozenie zderzaka przedniego w b8? Wiem, ze w B7 jest cos takiego. Jedna strona zderzaka lezy nieco nizej i nie moge sobie poradzic z wyregulowaniem tego Bardzo prosze o jakies info, zdjecia w miare mozliwosci dziekuje
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Jest taka regulacja na srubach gdzie ci lezy nizej , w ktorym miejscu ?
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 dzieki za odpowiedz. Prawa strona zaraz przy grilu(jesli to dobrze wytlumaczylem) mozesz powiedziec, gdzie znajduja sie te sruby?
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Tak myslalem masz tam wlasnie te sruby regulacyjne . Na fotce nr 3
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 Dziekuje, Kazdy element ma sruby korekcyjne? mam na mysli np teraz drzwi? przednie i tyle?
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Dziekuje, Kazdy element ma sruby korekcyjne? mam na mysli np teraz drzwi? przednie i tyle? Tego nie wiem jak zmienialem u siebie przedni zderzak to sie kapnalem ze taka regulacja jest
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 jak ja zmieniałem u siebie zderzak, to sie zorietowalem, ze krzywo lezy Jeszcze raz dziekuje:) Jakby wpadlo w Twoje posiadanie jakies materialy dot regulacji drzwi, badz reszty elementow - bede zobowiązany
bobusiek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ooooooooo a gdzie są takie śruby w B7 , co można wyregulować i jak - podpowie ktoś?
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 ano sa..., ale to pytanko do kogos kto ma b7 - widzialem - ale nie potrafie Ci powiedziec dokladnie.
bobusiek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 znalazłem wątek o za niskim zderzaku w B7 ale przydała by się jakaś fotka ze wskazaniem tych śrub [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 19:11_________________________________________________Sorki za zamieszanie już atakuję we właściwym wątku
_Gabriel_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 witam ponownie, niestety te sruby, nie sluza do regulacji wysokosci zderzaka - ona po prostu trzymaja uchwyt
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 witam ponownie, niestety te sruby, nie sluza do regulacji wysokosci zderzaka - ona po prostu trzymaja uchwyt Tam sa dwie sruby taka duza i chyba wkret . Kreci sie ta duzo chyba 17 klucz nasadowy .
_Gabriel_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 moge prosic Cie o zdjecie jak to u Ciebie wyglada? bo szczerze powiem, wczoraj spedzilem nad tym troche czasu i nie znalazlem nic dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi