jareczek5546 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam. ja do regeneracji plastików użyłem czarny mat z BOLL-a, Efekt jak orginał. Jeżeli ktoś bedzie chętny mogę podrzucic kilka fotek:), a co do przycisku awaryjek to najlepiej jak nakleisz szablon, użyc tasmy malarskiej i delikatnie nozykiem wyciac trojkacik . dla Chetnych podrzuce foto.
grzesio0402 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam. ja do regeneracji plastików użyłem czarny mat z BOLL-a, Efekt jak orginał. Jeżeli ktoś bedzie chętny mogę podrzucic kilka fotek:), a co do przycisku awaryjek to najlepiej jak nakleisz szablon, użyc tasmy malarskiej i delikatnie nozykiem wyciac trojkacik . dla Chetnych podrzuce foto. kolego a link jakis stronki gdzie kupowales ta farbe czy zaopatrywales sie w slkepie zwyklym z farbami 1 puszka starczy smialo?pozdrawiam Witam. ja do regeneracji plastików użyłem czarny mat z BOLL-a, Efekt jak orginał. Jeżeli ktoś bedzie chętny mogę podrzucic kilka fotek:), a co do przycisku awaryjek to najlepiej jak nakleisz szablon, użyc tasmy malarskiej i delikatnie nozykiem wyciac trojkacik . dla Chetnych podrzuce foto. kolego a link jakis stronki gdzie kupowales ta farbe czy zaopatrywales sie w slkepie zwyklym z farbami 1 puszka starczy smialo?pozdrawiam oczywiscie foto mile widziane twojej pracy
jareczek5546 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Szablony do regeneracji kupowałem na allegro, a jeżeli chodzi o farbę to kupiłem czarny mat w mieszalni dupont, ale w każdym samochodowym kupisz. Przyda Ci sie jeszcze zmywacz silikonowy do usunięcia starej powłoki, bo dosyć fajnie schodzi a nie niszczy plastiku i nie rysuje, ja szczerze mówiąc jak robiłem sobie to nawet nie używałem papieru ściernego bo nie były porysowane przyciski. Witam. ja do regeneracji plastików użyłem czarny mat z BOLL-a, Efekt jak orginał. Jeżeli ktoś bedzie chętny mogę podrzucic kilka fotek:), a co do przycisku awaryjek to najlepiej jak nakleisz szablon, użyc tasmy malarskiej i delikatnie nozykiem wyciac trojkacik . dla Chetnych podrzuce foto. kolego a link jakis stronki gdzie kupowales ta farbe czy zaopatrywales sie w slkepie zwyklym z farbami 1 puszka starczy smialo?pozdrawiam Witam. ja do regeneracji plastików użyłem czarny mat z BOLL-a, Efekt jak orginał. Jeżeli ktoś bedzie chętny mogę podrzucic kilka fotek:), a co do przycisku awaryjek to najlepiej jak nakleisz szablon, użyc tasmy malarskiej i delikatnie nozykiem wyciac trojkacik . dla Chetnych podrzuce foto. kolego a link jakis stronki gdzie kupowales ta farbe czy zaopatrywales sie w slkepie zwyklym z farbami 1 puszka starczy smialo?pozdrawiam oczywiscie foto mile widziane twojej pracy a zdjęcia za chwile wrzucę
takzwany Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 _radek_ wyślij mi na e-mail ([email protected]) prosze cene reg. całego panelu climatronika oraz uchwytów drzwi x2 z pojedynczymi przyciskami otwierania szyb oraz jakis kontakt gdzie i jaki wysłac ewentualnie.
omenek250 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam , co do regeneracji to nie ma lepszej i profesjonalnej osoby od kolegi z forum o nicku _radek_troche czasu to zajęło ale nie wiem czy nowe by bylo w lepszym stanie niz to co on mi przyslal klimatronik:) pozdrawiam i polecam
Faziox Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Cześć. Czy może ktoś w okolicy Krakowa zajmuje się regeneracja przycisków?
eryczek93 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 ja nadal twierdzę jak kolega 2 posty wyżej, że nie ma osoby która zrobi lepiej niż radek z forum. Ceny ma wg mnie bardzo przyzwoite, bo ściorany klimatronik idzie wyrwać za 75 zł a w idealnym stanie 250zł, radek za 50 regeneruje do perfekcji nic tylko powinien robić na tym zarabisty biznes
czarlo Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 ja nadal twierdzę jak kolega 2 posty wyżej, że nie ma osoby która zrobi lepiej niż radek z forum. Ceny ma wg mnie bardzo przyzwoite, bo ściorany klimatronik idzie wyrwać za 75 zł a w idealnym stanie 250zł, radek za 50 regeneruje do perfekcji nic tylko powinien robić na tym zarabisty biznes A możesz wrzucić zdjęcie jak to wygląda po regeneracji, bo jestem ciekaw?
albert224 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) http://images77.fotosik.pl/254/728c99b1c94d2019med.jpg Sorki za zdjecie raczki , nie wiem jak usunąc ten post. Jest to raczka po regeneracji u radka. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez albert224
czarlo Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 http://images77.fotosik.pl/254/728c99b1c94d2019med.jpg Sorki za zdjecie raczki , nie wiem jak usunąc ten post. Jest to raczka po regeneracji u radka. Dzięki za zdjęcie. Wygląda naprawdę dobrze.
_radek_ Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dzięki za dobre słowa, oferta cały czas aktualna. Staram się odzwierciedlić oryginał, wszystko jest pokryte bezbarwnym matowym lakierem więc świetnie imituje gumę. Daję kilka zdjęć moich prac:
Awra Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie odpisałeś na PW, więc zapytam tutaj - masz panel na podmiankę? I jaka cena?
DANY669 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam Panowie. jak najlepiej zregenerowac przyciski klimatronika glownie chodzi o same "+" i "-" jedynie one sa lekko zmeczone i kole to w oczy ..
czarlo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Muszę przyznać że ładnie to wygląda po regeneracji. A jak z trwałością? Lepsza niż oryginalna guma?
_radek_ Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Muszę przyznać że ładnie to wygląda po regeneracji. A jak z trwałością? Lepsza niż oryginalna guma? Raczej na pewno Jest to twardy lakier, pokryty bezbarwnym wiec przy normalnym użytkowaniu nie do zdarcia
DANY669 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 a jaki kosz byl by za regeneracje samych przyciskow klimatronika chodzi o "+" i "-" w sumie 6 klawiszy bo tylko to kole w oczy
czarlo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Muszę przyznać że ładnie to wygląda po regeneracji. A jak z trwałością? Lepsza niż oryginalna guma? Raczej na pewno Jest to twardy lakier, pokryty bezbarwnym wiec przy normalnym użytkowaniu nie do zdarcia Dzięki za info.
mani88 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Hej! Wykonałem ikonki do regeneracji panelu klimatyzacji, wizytownika, uchwytu na kubki, esp, klawisza awaryjnych, ikonek lusterek i przełącznika szyb. Niestety do firm w okolicy gdzie wysyłałem plik w corelu nie dostałem odpowiedzi czy wykonają taki wydruk ploterem. Jeśli ktoś chce mogę wysłać mu ten plik i niech spróbuje czy jakaś firma się tego podejmie. Jeśli tak to byłbym wdzięczny za jedną kopie dla mnie - oczywiście co trzeba ureguluje Ikonki mierzyłem więc wielkością są bardzo zbliżone do oryginału. Mogę się tym podzielić ponieważ wykonanie nie zajęło mi to aż tak dużo czasu wygląda to mniej więcej tak : http://postimg.org/image/7bilvnfj1/ Edytowane 28 Stycznia 2016 przez mani88
Plusa1338 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam Wszystkich. Jestem nowy na forum, także młodym kierowcą, od niedawna posiadam Audi A4 B6 1.9TDI sprowadzone z Belgii. Chciałbym oddac do regeneracji: panel klimatronika, uchwyt na kubek i wizytownik , reszta w b.db stanie. Jeśli użytkownik _radek_ jeszcze się tym zajmuje to proszę o PW Pozdrawiam
aker Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tak,robi takie rzeczy,pisz do niego na pw.
Rekomendowane odpowiedzi