Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja: przycisków climatronic, rączek drzwi, włącznika świateł - A4 B6/B7 - tematy zebrane z forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde właśnie wszystko o czym mówisz jest ok a kładę 4-5 cienkich warstw

Opublikowano

Dokładnie wyczyściłeś panel z warstwy gumy ?

Opublikowano

Tak dokładnie wyczyścilem, przlecialem panel papierem 2500 mokro prysnąlem i jest o niebo lepiej ale jakby ktoś znał rozwiązanie prosze napisać skusilbym się psiknac to od nowa

20160320_103405.jpg

Górna strzałka jest malowana tym samym lakierem a widać ze ma trochę inny odcień niż panel

Edytowane przez kubix9417

Opublikowano

Jeżeli podczas malowania używasz tej samej farby a wychodzą dwa różne odcienie, oznacza to, że źle wymieszałeś zawartość, innej możliwości nie ma.

Opublikowano

ostatecznie panel pofrunął do kolegi Radka, lekcja dla mnie - moja ręka nie nadaje się do zrobienia wszystkiego :D a koszty ktore pionoslem w sumie porównywalne z kosztami Pana Radka, same lakiery z przesyłką, bo nie szło ich dostać u mnie na miejscu 40 zł szablony 25zł benz atrakcyjna 7zł papierki 4zł co daje 80 zł, a za te pieniądze myśle że Radek zrobi z naszego panelu Ori i oszczędzimy zbednych nerwów ;)

to tylko taki wniosek ode mnie, lubię się cieszyć z własnego wytwórstwa i wększość staram się robić samemu, ale w tym przypadku mija się to z celem ;)

Opublikowano

Ludzie każdy podaje adres na allegro tego gostka który regeneruje włączniki przełączniki ale jego wcale tam nie ma podajcie jakiś poprawny link.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Czy mógłby ktoś opisać proces regeneracji klimatronika wraz z jego demontażem, gdyż nie mogę znaleźć nic konkretnego. Z góry dzięki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiedzcie mi czy malował ktos innym niz ten eurocolor ? nigdzie go nie ma
zastanawiałem sie nad lakierem boll bo tez tu opisuja koledzy ze można ale tych boll jest od groma ( do tworzyw do zderzaków strukturalne itp . ) ktory wybrac zwykly do tworzyw bedzie ok ?

Opublikowano

Zwykły do tworzyw, strukturalny bardziej się nadaje na nie jednolite powierzchnie.

Opublikowano

Ja malowalem boolem do zderzakow i prawie jak ori

Opublikowano

Wie ktoś może czy kolega Radek nadal działa w interesie? Bo coś nie można się z nim skontaktować

Opublikowano

Również szukam kogoś kto podejmie się zregenerowania moich przycisków radia Concert II + panel klimatronika. Zależy mi żeby ładnie to wyszło :) kontakt na pw

Opublikowano

A ja szukam szablonow. Ma ktos?

Opublikowano

Ok dzieki

Opublikowano

Witam, cały czas działam, jeśli nie opisuje 1-2 dni proszę o cierpliwość na pewno się odezwie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś tutaj polecał lakier BOLL do plastików, kupiłem go ale do wnętrza się nie nadaje ! pomalowałem schowek, jest on chropowaty i nie da się go myć, szukał bym jakiegoś matowego, żeby plastiki miały poślizg i dało by je umyć, jakieś propozycje ?

Opublikowano

Chodzi ci ten co ja polecalem do zderzakow? U mnie jest ok jedyne czym sie odrozni to delikatny polysk

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pewnie źle pomalowałeś, zrobiłeś odkurz i jest teraz chropowate, każdą warstwę trzeba delikatnie przylać ale zeby nic nie płynęło.

Opublikowano

połysk może być, aby dało się to wycierać jakos ! :D

tym bollem smarowałem naprawdę sporo ale efekt ten sam :(