Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja: przycisków climatronic, rączek drzwi, włącznika świateł - A4 B6/B7 - tematy zebrane z forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale że niby co?

Opublikowano

Kto by zrobił mi regenerację?

Opublikowano
Kto by zrobił mi regenerację?

https://m.facebook.com/Auto-Diagnose-Szablony-AUDI-Regeneracja-572838776204492/?tsid&slog=3&seq=1570180486&rk=0&fbtype=274

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polecasz osobę, która nie umie dobrze zregenerować włącznik świateł? Polecam przejrzeć ich galerię.

Napisz do kolegi _radek_. Fachowo ogarnie temat.

Opublikowano

Zdjęcia patrzylem w sumie to nie mialem się do czego przyczepić

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To źle patrzysz, albo nie wiesz, jak powinno być zrobione dobrze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zregenerowalem kumplowi kilka dni temu panel w B6 wraz  z przyciskami. koszt 20 zl. radio mialem uszkodzone w domu Concert II z A3. wystarczylo podmienic przyciski + podmianka panelu  z wyswietlaczem (mial uszkodzony potencjometr).

7rO2AV6.jpg

hDyHNbf.jpg

WNbM5uz.jpg

4Mchp4O.jpg

nEdmf4h.jpg

pNXWxec.jpg

zUVyixH.jpg

nqNMbSi.jpg

hSq0qlc.jpg

iKiOlKt.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zregenerowalem kumplowi kilka dni temu panel w B6 wraz  z przyciskami. koszt 20 zl. radio mialem uszkodzone w domu Concert II z A3. wystarczylo podmienic przyciski + podmianka panelu  z wyswietlaczem (mial uszkodzony potencjometr).

Endriuu czym malowane bo kolor znacznie sie rózni? Szablony odrywane o wyschnieciu czy na mokro?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć Mam pytanie...Czy wewnętrzna rączka kierowcy pod 4 elektryczne szyby w seacie exeo i audi a4b7 jest identyko??chodzi czy można je podmienić i czy są z takiego samego materiału (nie takiego jak jest w b6) bo nie chcę żeby mi się ścierało. Pytam bo nr jest taki sam dla obu modeli 8E1 867 171 C...

Opublikowano
W dniu 17.06.2017 o 19:54, endriuu napisał:

Jak na amatora to może jeszcze ktoś by to zaakceptował..

Na forum jest Radek robi to o wiele wiele lepiej....

Jego robota jest nie do odróżnienia od nówki sztuki... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, a jest może ktoś z mazowieckiego/lubelskiego/podlaskiego kto by mi zregenerował climatronic, rączki i tunel 2din? 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To i ja sie pochwale , klimatronik w przyszły weekend pójdzie pod noz :) 
tak , obwódki od listewki ozdobnej miały wyjsc podswietlone ;-)

25436332_1530857060313413_2050495435_n.jpg

25436579_1530857090313410_1270115555_n.jpg

25508727_1531812096884576_1817339235_o.jpg

25551611_1532034970195622_142340532_o.jpg

Opublikowano

Dorzucam klimatronik do kompletu i ramki radia , zeby grało tak samo kolorem :) 

Kilka tipów dla potomnych bo i pytan w temacie duzo 

malujcie mokre na mokre tj. 1 warstwa czarnego na zapył , 5 minut pozniej warstwa wlasciwa (ale dalej zapylajcie z 30 - 40 - 50cm bo wyjda zacieki) , 5 minut pozniej bezbarwny matowy klar , czekacie az nie bedzie "świecic" pod swiatlo , sciagacie szablonik igłą i dorzucacie warstwe klaru na koniec.

Co do wyjmowania , w 1 din wystarczy za srebrną listwe do siebie pociagnac , klimatronik jest na wsuw/wcisk 

Rozbieranie sama przyjemnosc , 4 sruby do obudowy , 2 dla listwy , rozdzielacie go na poł i 8 srubek do odczepienia płytki. 

Co do sciagania gumy - najszybciej mi poszło szczoteczką taką do rąk i bardzo ciepłą wodą z mydlem , 10 minut i po gumie (wczesniej moczylem w bardzo cieplej wodzie jakies 30min) 

Co do spraya , ja malowałem pierwszym lepszym czarnym matowym z pierwszym lepszym bezbarwnym matowym ( byle sie nie pogryzły - to juz sprzedawca doradzi) 

ale malowałem całosc konsoli łacznie z ramkami radia , zeby miec to samo i tak tez polecam robic , bo malujac np 5 przyciskow roznica bedzie tak czy siak chocby ze wzgledu na to ze ori jest guma , a malujecie lakierem 

Chyba wszystko , fotki dla potomnych :) 

https://zapodaj.net/61894fdf38b3e.jpg.html
https://zapodaj.net/51095b71ae110.jpg.html

https://zapodaj.net/810f0bb98ff15.jpg.html

https://zapodaj.net/57ccbe570f38a.jpg.html

https://zapodaj.net/240654ca3c0f9.jpg.html

btw. econ wyszedł troche styrany, bo syfu nałapał , wiec poszedł szlif p2000 i nowa warstwa bezrbawnego - nie polecam , pojdzie do poprawki 

ZDROWYCH WESOLYCH ! :quattro:

Edytowane przez Ryan

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.12.2017 o 17:43, Ryan napisał:

Dorzucam klimatronik do kompletu i ramki radia , zeby grało tak samo kolorem :) 

Kilka tipów dla potomnych bo i pytan w temacie duzo 

malujcie mokre na mokre tj. 1 warstwa czarnego na zapył , 5 minut pozniej warstwa wlasciwa (ale dalej zapylajcie z 30 - 40 - 50cm bo wyjda zacieki) , 5 minut pozniej bezbarwny matowy klar , czekacie az nie bedzie "świecic" pod swiatlo , sciagacie szablonik igłą i dorzucacie warstwe klaru na koniec.

Podasz linka skąd kupiłeś naklejki na przyciski?

Opublikowano

Auto-Diagnose na Facebooku 

Opublikowano
35 minut temu, Ryan napisał:

35 minut temu, Ryan napisał:

Dzięki, właśnie u nich zamówiłem, klimatronik powinien pójść łatwo, ciekawe jak się wyciąga guziki z concerta

Opublikowano

podejrzewam ze tak samo jak z climatronika ;) 

Opublikowano
W dniu 23.01.2016 o 11:26, _radek_ napisał:

Dzięki za dobre słowa, oferta cały czas aktualna. Staram się odzwierciedlić oryginał, wszystko jest pokryte bezbarwnym matowym lakierem więc świetnie imituje gumę. Daję kilka zdjęć moich prac:

a479c62b49436019gen.jpg

0e6a3d834c7a4cf7gen.jpg

e841a13b567f5157gen.jpg

a2b24b8b4ddd5eadgen.jpg

A jak z regeneracją ikon od sterowania lusterek, ponieważ zakupilem nowe pokretło ze skladaniem ale nie bylo nowej tej podkladki z symbolami lusterek a moje jest wytarte skladanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie,czy kolega Radek dalej dziala w temacie regenracji przyciskow,nigdzie nie moge szablonow przyciskow kierownicy,mam nadzieje ze on pomoze w temacie.

Opublikowano

Napisz do niego, to się dowiesz...