Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja: przycisków climatronic, rączek drzwi, włącznika świateł - A4 B6/B7 - tematy zebrane z forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kolega mowi ,jako ze lubie malowac mokro_mokro to ci wytlumacze przygotowujesz element .myjesz benzynka ekstrakcyjna .i zaczynasz malowac kladziesz dwie cienkie warstwy dla pokrycia i pozniej z 30 cm lecisz zeby bylo takie jakby zroszone .nie maluj z bliska rob szybsze ruchy i najlepiej pare elementow na zmiane musi podsychac troche .podstawa to czystosc .do tego podgrzej puche z farba bedziesz mial lepsza mgielke bo cisnienie wzrosnie. ,sproboj sobie najpierw na kawalku gladkiej blyszczacej powiechrzni np szklo lub cos polerowanego to zlapiesz jak to robic

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam posiada ktos namiary do Radka? mam kilka elementow do polakierowania. Z gory dzieki

Opublikowano

Napisz do niego po prostu PW. Na pewno odpisze.

Opublikowano

No właśnie pisałem jakiś czas temu i cisza

Opublikowano

Jak myślicie, zdałoby egzamin takie rozwiązanie regenracji z wysylka do nich? Robil moze ktos?

http://allegro.pl/klimatronik-panel-klimatronika-audi-a4-a6-a3-a3-i6307841718.html#thumb/8

http://allegro.pl/przycisk-podnoszenia-szyb-audi-a4-b6-a3-vw-a2-a6-i6307841968.html

http://allegro.pl/przycisk-podnoszenia-szyb-audi-a4-b6-a3-vw-a2-a6-i6307841676.html#thumb/4

Czy to drogo wg Was?
Jak z trwałością? Jaką to techniką może być robione?
Zwróciłem uwagę, że na zdjęciu po regeneracji klimatronica jest troche innna czcionka AUTO.

Opublikowano

Na forum jest kolega "_radek_". Z nim pogadaj. Pewny gość i robi dobrą robotę.

Opublikowano

A da się regenerować też uchwyty w których są przyciski do opuszczania szyb? Muszę je wymienić bo i przyciski i uchwyty są dość porysowane. Na allegro za uchwyt chcą 85 zł. plus przesyłka. Do tego przyciski i trochę się tego nazbiera. Czy można gdzieś jeszcze kupić taniej takie elementy?

Opublikowano

A da się regenerować też uchwyty w których są przyciski do opuszczania szyb? Muszę je wymienić bo i przyciski i uchwyty są dość porysowane. Na allegro za uchwyt chcą 85 zł. plus przesyłka. Do tego przyciski i trochę się tego nazbiera. Czy można gdzieś jeszcze kupić taniej takie elementy?

kolego, w linkach ktore podalem wyzej jest firma, ktora sie tym zajmuje. za regeneracje takiego uchwytu zazyczyli sobie 25zl (wysylka do Ciebie 15zl). dorzucisz jeszcze kilka elementow i za 100zl mozna juz pare rzeczy odnowic

Opublikowano

Regenerowałeś u nich przyciski? Jesteś zadowolony?

Opublikowano

Witam, niżej fotka ostatniej mojej pracy:

5005f6b9c5f90ad8.jpg
Opublikowano

5005f6b9c5f90ad8.jpg

pisałem do Ciebie PW ale wiadomość gdzieś mi wcięło, ile za taki zestaw jak na zdjęciu oprócz elementu do ustawiania ''pozycji świateł" i włącznika świateł ? :)

Opublikowano

Poszła wiadomość na PW

Opublikowano

Mi się bardzo podoba. Zgodnie z tym co Ci pisałem wyślę Ci te elementy za 3 tygodnie.

_radek_ a regenerujesz też przyciski w radiu concert?

Opublikowano

Radek dzięki za wykonanie świetnej roboty. Polecam. ;)

Opublikowano

Ja również dziękuję. Pozdrawiam

Opublikowano

5005f6b9c5f90ad8.jpg

pisałem do Ciebie PW ale wiadomość gdzieś mi wcięło, ile za taki zestaw jak na zdjęciu oprócz elementu do ustawiania ''pozycji świateł" i włącznika świateł ? :)
Siema, elementy chromu do ESP, wizytownika i kubka też dokładasz? ?

Edytowane przez lukas231

Opublikowano

Tak, robię również w chromie.

Opublikowano

jaki koszt odnowienia poszczególnych tych elementów?

Opublikowano

priv :wink:

Edytowane przez maciarr

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy jesteś w stanie odnowić panel Symphony II?