robertr6f Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 NIE DZIAłA PODGRZEWANIE FOTELI , BEZPIECZNIKI SA DOBRE Nie pisz dużymi literami! Zmieniłem temat bo Twój był enigmatyczny. [spedyt]
Musashi Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 gdy zalaczasz ogrzewanie foteli powinn obyc slychac delikatne cykniecie. a dzialalo tobie ogrzewanie foteli? czy od poczatku miales ten problem?
robertr6f Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 pasażera to wim że działał a kierowcy to wogule ,nie słychać żadnego pyknięcia gdzie jest ten przekażnik zgóry dzięki
Musashi Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 przekazniki sa sprzezone z regulatorami temperatury
MALY85 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 mam ten sam problem>>jeszcze niedawno dzialaly oby dwa fotele i nagle<pyk> i awaria zaden nie dziala-mata to chyba sie nie mogla przepalic bo jej nie uzywalem,tylko w wakacje jak fotele prałem(bezpieczniki sprawdzone)co dalej???...
Rekomendowane odpowiedzi