Mariusz90r Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Panowie jak oryginalnie jest poprowadzony kabel do zmieniarki w przedliftowym B5? Czy jest tak jak podejrzewam, czyli: radio-> pod kierownicą -> na słupku w dół -> przy progach drzwi -> pod tylną kanapą -> bagażnik ? Czy może jakiś inny patent? Z góry dzięki za odpowiedź, po uzyskaniu odpowiedzi temat do zamknięcia
krystiano91 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam Ja niestety nie powiem Ci jak jest oryginalnie zamontowany kabel do zmieniarki ale jakiś czas temu sam przeprowadzałem taką operację u siebie i poprowadziłem go następująco : radio-> górą pod dywanikiem pasażera-> progiem drzwi-> wzdłuż oparcia siedzenia pod "boczkiem" kanapy-> pod tylnią półką i wypuściłem kabel w tych otworach co są w blaszce pod półką. Zmieniarkę przykręciłem do tej górnej blachy. Gdybyś potrzebował jakiś zdjęć, mogę Ci je przesłać.
Mariusz90r Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 Ok dzięki za pomoc, fotek nie trzeba łapie o jakie miejsca chodzi . Wolę się przygotować bo w przyszły weekend montuje długo wyczekiwana zmieniarkę i nie bardzo miałem pomysł jak najlepiej puścić kabel.
Rekomendowane odpowiedzi