Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] JASTRZĘBIA GÓRA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wybieram się do Jastrzębiej Góry, czy ktoś z Was może podrzucić jak wygląda droga Katowice - Jastrzębia Góra, czy są jakieś utrudnienia

pozdro

Opublikowano

od nowych marz lepiej lecieć starą DK1 bo na A1 korki na bramkach ze po 40 min sie czeka ... :kox:

Opublikowano

Aktualne info to raczej na CB podczas jazdy.

Ja byłem nie dawno w Jastrzębiej. Najgorzej koło Włocławka - 4 koła sie odrywają taka kiepska droga :D

Ja leciałem płatną autostradą, nie miałem żadnych korków na wieździe, w dodatku można sypać 200 taka ładna nawierzchnia.

Czas jazdy 7godz.

Opublikowano

bylem w marcu, droga tam przez Warszawę w celu zobaczenia jej nocą 7h, z powrotem przez Łódź a wiec i kawałkiem A1 ( na bramkach nic strasznego) godzinowo 15,30, cała trasa 7,5h, jakieś tam korki są ale nie straszne, przede wszystkim spokój i przelecisz elegancko, są miedzy czasie roboty. jechałem jak navi prowadziła. :)

Opublikowano

Z Katowic to bedzie jechał tak jak ja z Zawiercia.

Na Łódź, Włocławek, Toruń i Gdańsk. S6 masz płatną 17zł ale za to 90km lecisz prawie do samego Gdańska ile fabryka dała, później jeszcze jest prawie 40km ale już sie tak nie podgoni bo jest dużo zjazdów i spory ruch.

Najgorzej przejechać Łódź (dobrze jest w nocy) i przeskoczyć dziury w Włocławku.

Starą DK1 to tiry jadą, no i dobrze bo na S6 jest czyściutko. Można machnąć 100km w pół godziny i nadrobić czas przez Włocławek.

Opublikowano
  • Autor

Na jakiej mapie jechałeś AUTOMAPA?

Na Łódź, Włocławek, Toruń i Gdańsk. S6 masz płatną 17zł ale za to 90km lecisz prawie do samego Gdańska ile fabryka dała, później jeszcze jest prawie 40km ale już sie tak nie podgoni bo jest dużo zjazdów i spory ruch.

Najgorzej przejechać Łódź (dobrze jest w nocy) i przeskoczyć dziury w Włocławku.

Starą DK1 to tiry jadą, no i dobrze bo na S6 jest czyściutko. Można machnąć 100km w pół godziny i nadrobić czas przez Włocławek.

Opublikowano

lecisz bez problemu, we włocławku jedz przepisowo a nawet czasem wolniej !!!!! jest masakra w pewnych momentach, takie dziury, koleiny

to czy polecisz A1 czy 91 to Twój wybór, ale 91 w razie czego jest bez utrudnień

Opublikowano

Na jakiej mapie jechałeś AUTOMAPA?

Nie kolego, jechałem na mapie z ory navi audi RNS-E

Opublikowano
  • Autor

Jestem już w Jastrzębiej Górze, doleciałem w 8h, trasa może nie jest tragiczna ale niektóre odcinki dróg to jedna wielka dziura

Dzięki Wszyskim za zainteresowanie tematem i pozdrawiam

Opublikowano

To powiedz jak wkoncu jechales kolega w piatek wyjezdzam do mielna i mam dylemat jak jechac:/