yarek7504 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Siemka panowie ...pytanie jak w temacie..posiadam silnik BKE 115 kM ...chciałbym go trochę wzmocnić ...do jakiej mocy można samym programem i gdzie to najlepiej zrobić na śląsku?....z gory dzięki za podpowiedzi
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Poczytaj troszeczkę ten dział i uwierz mi, że wszystkiego się dowiesz. Sa tutaj wykresy po modyfikacjach, informacje o chiptunerach w Naszym rejonie. Aligator Katowice, Compsport...
yarek7504 Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 dzięki kolego...uwierz mi że troszeczkę czytałem..pomyślałem tylko że może ktoś kto posiada ten sam motorek albo ma doświadczenie w tym temacie w szybszy i prostszy sposób mnie sprawę naświetli
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 To pomyśl jakby każdy zakładał taki sam wątek co by tutaj było. ALigator Katowice, Compsport... Polecani. Co do mocy to wszystko jest zależne też od kondycji Twojej motorowni. :gwizdanie: Ale skoro czytałeś to powinieneś to i tamto wiedzieć... I może poszukaj czy nie ma jakiegoś grupowego chipowania - wtedy taniej ale o tym też jest w tym dziale.
elmo814 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 150 to max jak masz zdrowy motor , a tak pozatym wystarczy poszukac , w szukajke wpisz LENISTWO
19Martin86 Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Jak coś znajdziesz i bedziesz chciał jechać, to daj mi znać, chętnie się z Tobą przejade i może u siebie coś wzmocnie
Rekomendowane odpowiedzi