szofer556 Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam. Mam problem z dobraniem katalizatora. Mam Audi A4 B5 1,6 2000r. w papierach mam Euro4 nie mogę znaleźć kata tylko są Euro3,czy mo0gę założyć.
hornet Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Koniecznie musisz mieć ten katalizator ?
konus Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Popieram przedmówców Wywal go to 5 KM Ci przybędzie :decayed:
dodgemagnum Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Popieram przedmówców Wywal go to 5 KM Ci przybędzie :decayed: no nie wiem czy 5km przybędzie ja głupi wywaliłem i teraz tego żałuję, uszy bolały po 150km trasy, wył jak polonez jeśli koniecznie chcesz mieć puszkę wstaw sobie strumienicę, co do mocy to mogę powiedzieć że nie osłabia go, sam koszt strumienicy to 20zł i co lepsze to dźwięk - znajomy mnie spytał czy to turbinka tak syczy Jeśli miałbym dzisiaj podjąć decyzję co do wycięcia kata to na pewno bym się nie zdecydował, nie przy 1.6 raz mi nawet próbowano dowód rejestracyjny odebraćgdy jeździłem bez kata za sam dźwięk, a tłumiki seryjne oczywiście
szofer556 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jeden mądry głos. Liczyłem na rzeczową dyskusję przeliczyłem się. Temat do zamknięcia.
hornet Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Popieram przedmówców Wywal go to 5 KM Ci przybędzie :decayed: no nie wiem czy 5km przybędzie ja głupi wywaliłem i teraz tego żałuję, uszy bolały po 150km trasy, wył jak polonez jeśli koniecznie chcesz mieć puszkę wstaw sobie strumienicę, co do mocy to mogę powiedzieć że nie osłabia go, sam koszt strumienicy to 20zł i co lepsze to dźwięk - znajomy mnie spytał czy to turbinka tak syczy Jeśli miałbym dzisiaj podjąć decyzję co do wycięcia kata to na pewno bym się nie zdecydował, nie przy 1.6 raz mi nawet próbowano dowód rejestracyjny odebraćgdy jeździłem bez kata za sam dźwięk, a tłumiki seryjne oczywiście Nie mam kata i wydechy seria .. nic nie wyje, nic nie buczy, nie ma mowy o jakimkolwiek kopceniu... (TDI)
dodgemagnum Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Popieram przedmówców Wywal go to 5 KM Ci przybędzie :decayed: no nie wiem czy 5km przybędzie ja głupi wywaliłem i teraz tego żałuję, uszy bolały po 150km trasy, wył jak polonez jeśli koniecznie chcesz mieć puszkę wstaw sobie strumienicę, co do mocy to mogę powiedzieć że nie osłabia go, sam koszt strumienicy to 20zł i co lepsze to dźwięk - znajomy mnie spytał czy to turbinka tak syczy Jeśli miałbym dzisiaj podjąć decyzję co do wycięcia kata to na pewno bym się nie zdecydował, nie przy 1.6 raz mi nawet próbowano dowód rejestracyjny odebrać gdy jeździłem bez kata za sam dźwięk, a tłumiki seryjne oczywiście Nie mam kata i wydechy seria .. nic nie wyje, nic nie buczy, nie ma mowy o jakimkolwiek kopceniu... (TDI) chyba sam sobie odpowiedziałeś... temat chyba jest o innym silniku albo źle widzę
Rekomendowane odpowiedzi