Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Hosting dla ebiznesu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam hostingu pod usługi e-biznesowe, pod system bazodanowy. Budżet powiedzmy ~400,-/rok. Wymagania standardowe: szybkość, stabilność najlepiej bez limitu transferu. Wstępnie jestem zdecydowany na nazwa.pl

Macie coś innego, lepszego? Póki co dedyk chyba nie będzie potrzebny..

Opublikowano

od siebie mogę polecić http://linuxpl.com/, pare stron udało mi się u nich postawić i od dwóch lat nie mieli żadnej dłuższej awarii

Opublikowano
  • Autor

od siebie mogę polecić http://linuxpl.com/, pare stron udało mi się u nich postawić i od dwóch lat nie mieli żadnej dłuższej awarii

Na linuxpl mam swoje konto prywatne i tam zmirroruje sobie serwis firmowy w razie czego. Szukam czegoś innego

Opublikowano

Ja mam hosting w nazwa.pl i netmark.pl

I myslę że z nazwa.pl jestem troszkę bardziej zadowolony w netmarku częściej coś nie działa.

Opublikowano

Home.pl i NetArt ... nic innego. Na linuxpl i podobnych tego typu - na strony prywatne czy mniejsze jest ok, ale na ebiznes tylko tych 2 usługodawców w Polsce ma coś do powiedzenia niestety ... ceny trochę zaporowe (zależy jaka skala tego biznesu)

Opublikowano

Również z doświadczeń własnych polecałbym home.pl ... profesjonalna firma, i istnieje parę lat ... nie zwinie się z dnia na dzień ;)

Opublikowano

a ja polecem tez www.linuxpl.com

na ich serwerze stoi forum audi slask, pare stron innych, ostatnio wykupowałem kolezance dla sklepu internetowego, swój sklep internetowy takze na ich serwerach mialem. ogolnie sporo i polecam

home.pl tez dobry ale ceny tez maja wyzsze

Opublikowano

Również z doświadczeń własnych polecałbym home.pl ... profesjonalna firma, i istnieje parę lat ... nie zwinie się z dnia na dzień ;)

Uhm...

Spróbuj przykładowo postawić u nich serwis np. na Symfony 1.4, gdzie katalog www jest poza public_html.

Życzę szczęścia :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za opinie, skłaniam się ku nazwa.pl lub kei.pl

Na linuxpl jak pisałem mam konto ale ono będzie backupem w razie problemów z kontem głównym.