agula04 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Coś sie poluzowało,można ramieniem kręcić w koło Chcę zdemontować ramię ale niewiem jak.Proszę o pomoc!!!!
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Odciagasz zaslepke przy mocowaniu wycieraczki , odkrecasz chyba 13 kluczem srube mocujaca i psikasz np. WD 40 , zeby bylo latwiej wyciagnac ramie. Na pewno masz zardzewiala srube i trzpien bedzie mocno trzymal Bron boze nie bij niczym w dysze sprysku . Ramie jest na drobnym wieloklinie . Po ilus tam minutach odciagasz ramie do siebie
Hikiel Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Proponuję wcześniej załatwić sobie ściągacz bo u mnie nawet ściągaczem było ciężko.
agula04 Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Dziękuje za instrukcje,wszystko poszło OK.
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Dziękuje za instrukcje,wszystko poszło OK. Czyli szyba cala czasem jest tak zapieczone ze nawet sciagacz nie pomoze
mlodyabc Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 U mnie właśnie za nic nie chciało zejść nawet ściągaczem, aż w końcu ściągacz uszkodził mi tą dysze co wystaje i silniczek był do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi