MikeWawa Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 Panowie auto idzie dzis na gruby przegląd . Zobaczymy co tam wyjdzie. O wszystkich kwiatkach poinformuje tutaj Dzieki za sugestie ; )
AndyN Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Pisz do usera Suli, niedawno kupił On ma auto w identycznej konfiguracji: BAU+tiptronik+quattro
Flyer Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 poza tym w DE przy 120kkm wymienia się z rozrządu sam pasek, reszty osprzętu nie ruszają... Jestes delikatnie mowiac - w bledzie. A propos Przasnyskiej - ja chyba juz do nich nie pojade wiecej. Ostatnio zaliczyli na mnie i moim bracie kilka fuckupow, ja poplynalem na ponad 1000PLN dzieki nim... w rekompensacie dostalem rabat 100PLN. Żenada. Mam wrazenie, ze skacza kolo nowego klienta, a starego maja lekko w d*pie.
MikeWawa Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 No i bylem na przegladzie auta. Rozrząd -60k temu Klocki tarcze - 200km temu Przednie zaw - 4k temu Ojej w tipie 50k temu Plus cala masa innych dodatków. Silnik bez wycieków , w aucie nic nie puka nic nie stuka. Wyszło dzis ze chyba ma zawieche od S-line . Auto jest BEZWYPADKOWE :notworthy: Wiec po weekendzie zmiana oleju w silniku plus fitry . A reszta zostaje. Koles z servisu który ja sprawdzał chciał ja odkupić
Rekomendowane odpowiedzi