Qbas77 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 czesc Panowie u mnie sprawa wyglada w ten sposob-cullmann pod telefon nokia 6230-(zatem zakupilem 6230i-hehe bo z mega aparatem). brak sterowania z kiery- i tu moje pierwsze pytanie-czy bez tego sterowania moge przewijac na FIS-ie ksiazke telefoniczna(wogole mi sie nie wyswietla-byc moze dlatego,ze jak pisal Trzeniu w urwanym temacie nie mam kontaktow na SIM-ie???)?poza tym dzwonienie i odbieranie bez uwag. jak nacisne przycisk lewy na adapterze baba po niemiecku mowi,ze mam podac numer(tak wnioskuje-mimo,ze jest nastawione glosowe i w kontakcie jest tez przypisane glosowo,nic sie nie dzieje ). z kolei jak przytrzymam dluzej lewy przycisk adaptera to kobieta(w dalszym ciagu po niemiecku ) wymienia chyba jakies mega-opcje- i tu kolejne pytanie-czy idzie wgrac polski jezyk ,zamiast tej niemry-jak tak to gdzie??? i ostatnie juz pytanie-do czego sluzy ten prawy przycisk na adapterze(z takim kluczem-heh to chyba 12...)-jak przytrzymalem dluzej to zaczal gdzies drynic-ale numer z kosmosu. ufff to chyba tyle-podola ktos z odpowiedzia-bede wdzieczny
marek27 Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 chętnie dolącze się do tego opisu, bo doładnie to samo mnie dręczy
ono Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Po naciśnięciu lewego masz wybieranie głosowe , możesz wybierać pin ( jesli telefon sam sie wyłączy a potem włączy po zapłonie ) , mozesz nagrać polecenie głosowe do numeru ( nie ma to nic wspólnego z głosowym wybieraniem w aparacie to jest osobna pamięć) możesz też wybierać numery głosowo , polskiego języka nie ma możesz zmienić w vagu na angielski prawy dzwoni do centrum audi w Niemczech System czyta tylko numery z SIM . Powodzenia. A tak na marginesie , daj sobie na luz z tym wybieraniem głosowym bo to syf na maxa
Rekomendowane odpowiedzi