Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Brak miejsca w dowodzie rejestracyjnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa busy w jednym z nich mam przeglad ważny do poczatku sierpnia , chodzi o to ze juz w dowodzie rejestracyjnym nie ma miejsca na pieczątki przeglądowe , ale mam jeszcze kwit ze stacji kontroli pojazdów tzw przegląd powypadkowy z datą 29.10.2010 , a wiec czy moge niewyrabiac nowego dowodu rejestracyjnego i jedzic z tym kwitem do końca padziernika ? ktoś wie może ? jak drogówka na to się zapatruje ?

Opublikowano

z tego co się orientuję to jak kończy się miejsce w dowodzie to powinieneś wymienić...ale w sumie masz kwit więc technicznie ok, o dowód rejestracyjny mogą się czepić

Opublikowano

Przegląd na papierze nie wbity w dowód wg Wrocławskiej drogówki jest ważny miesiąc czasu .

Opublikowano

Przegląd na papierze nie wbity w dowód wg Wrocławskiej drogówki jest ważny miesiąc czasu .

dokładnie :good:

idziesz do wydziału komunikacji z tym przeglądem na kwitku i z dowodem i Ci wymieniają na nowy z wbitym przeglądem :good:

Opublikowano

idziesz do wydziału komunikacji z tym przeglądem na kwitku i z dowodem i Ci wymieniają na nowy z wbitym przeglądem :good:

nie za darmo oczywiscie :D

Opublikowano

teoretycznie nie możesz gdyż na zmianę danych w dowodzie rejestracyjnym masz 30 dni. taka zmianą jest również data następnego badania technicznego. chyba że zaświadczenie z SKP z badania powypadkowego masz wystawione na potrzeby ubezpieczyciela - masz skreślony pkt 1 i 2? 1 mówi że pojazd spełnia warunki ustawy nr 66 drugi że nie spełnia.

skoro masz badanie techniczne ważne do sierpnia to w sierpniu jak pojedziesz na SKP dostaniesz zaświadczenie z badania technicznego. na odwrocie będzie napisane że zostało to zaświadczenie wystawione z powodu braku miejsca na wpis w DR z terminem następnego badania technicznego i z tym zaświadczeniem idziesz do swojego wydziału komunikacji bądź starostwa po nowy dowód rejestracyjny.

Opublikowano

nie za darmo oczywiscie :D

chyba wymiana ok 100zł ale mogę sie mylić i raczej dostaniesz "miękki" dowód a po miesiącu normalny.

Opublikowano

chyba wymiana ok 100zł ale mogę sie mylić i raczej dostaniesz "miękki" dowód a po miesiącu normalny.

w przypadku wymiany dowodu od razu masz twardy

Opublikowano

W Cze-wie dostajesz miękki bo trzeba twardy zamówić nie ma na miejscu.

Opublikowano

teraz twarde robi tylko Warszawa dostajesz miękki i czekasz 20 dni na twardy