marcins11 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam Wszystkich, Wyświatla mi się komunikat jak na zdjęciu. Czy to pozycjonowanie świateł? Jaka może być jego przyczyna? Z góry dziękuję
wrclaguna Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Blad samopoziomowania przyczyn moze byc kilka : czujnik przod albo tyl , lampy nie wyregulowanie , silniczek spalony Podepnij VAGA i odczytaj bledy
marcins11 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 Jeżeli świeci się na czerwono to oznacza że jest to pilna sprawa? lepiej to zrobić przed dalsza jazdą? Wielkie dzięki za pomoc
hubtychy Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zazwyczaj tak jest że błędy na żółto są tylko ostrzeżeniami a błędy na czerwono informują o poważniejszej awarii.
bartekw2 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam, mam ten sam problem, i tak naprawde jestem w kropce bo nie wiem o co chodzi. mój temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=205428.0 Pozdrawiam
bzyku18_23 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 U mnie też to świeci ale ponoć napięcie nie dochodzi do czujek. Musisz podpiąć Vag-a i będzie wiadomo co się stało
Rekomendowane odpowiedzi