Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Migająca kontrolka świec żarowych i błąd 17970

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli chodzi o link z vwgolf.pl i kolege adamm polecam w 100%.jestes z wawy zadzwon do niego 503 399 909 w Rembertowie proadzi dzialalnosc i uwierz mi jesli to nastawnik nie musisz wymieniac on Ci to ogarnie,jak dla mnie jest guru jesli chodzi o tdi.polecam w 1000000% chłopaka bo robi profi robote i na tdi zjadl zęby.radze zapamietac ten nr,nie jest to zadna reklama,na forum vwgolf.pl siedze od 6 lat,jezdzilem 4 vw co widac w podpisie i wszystko u adama robilem,zreszta to moj dobry kolega i zwrotów i reklamacji u niego nie ma.zadzwon powiedz ze masz nr ode mnie i bedziesz mial auto ogarniete a takie gdybanie to wrozenie z fusów

Opublikowano

zostało czarno na białym wyłożone co może być do zrobienia, czego można się spodziewać, od czego zacząć, a skoro kolega zamieścił taki temat to albo chce zrobić to sam w miarę możliwości ze względów finansowych albo chce się najpierw zorientować by oddając do mechanika tamten nie zdarł z niego nie wiadomo ile

na tdi nie trzeba zjadać zębów żeby być guru, nastawnik to każdy kto ma trochę pojęcia może ogarnąć, ale jeżeli zatarł się tłok rozdzielczy z dozatorem w pompie to nawet rewelacyjny mechanik nic tu nie wyczaruje, a skoro nie ma reklamacji pewnie od razu zaproponuje remont pompy w bosch'u, o kosztach nie wspomnę..

Opublikowano

kolega tez pompy robi,povzytaj sobie troche forum vwgolf.pl dzial diesel tam i sie dowiesz pewnych rzeczy i nie trzeba od razu do boscha z pompa smigac.ale jak ktos ma kase moze i tak robic.po prostu chcialem pomoc a nie jakies zlosliwosci w moim kierunku.po co jezdzic po mechanikach ktorzy polowe silnika zaraz by zmienili jak mozna zrobicm raz a porzadnie u jednego sprawdzonego czlowieka tymbardziej ze kolega jest z wawy i daleko nie ma zeby podjechac na diagnoze i ewentualna naprawe.nastawnik tez jest do ogarniecia i nie trzeba kupowac nowego za chore pieniadze,ale widac sa tu madrzejsze osoby ktore cos gdzies kiedys slyszaly ale zadnych konkretow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok christopherek dzięki za numer. Na razie itak nie mam flo zeby cos z tym zrobic. Jedyna rzecz ktora robie jak na razie to restart silnika i nic sie nie wyswietla...

Dzięki Panowie za pomoc, w niedalekiej przyszłości coś ogarnę i napiszę o co tam chodziło. Jakby coś komuś wpadło do głowy to pisać[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 16:34_________________________________________________No i stało się..

Pojechałem do sklepu na zakupy, wsiadam odpalam i... Odpalił, i tak jakby dwa razy dodać gazu, zdechł i od tamtej pory można go kręcić bezskutecznie. Nie wiem co na to Vag bo pożyczyłem lapka.. Zaraz zadzwonię do tego gościa ciekawe co mi powie..

__________________________________________________________________________________________________

Kolega spod tego numeru powiedział, że prawdopodobnie pompa sie zwaliła, ale co dokładnie to w poniedziałek się z nim łapie i zobaczymy..[br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 20:22_________________________________________________Wstawiłem do pompiarzy na Zaciszu na Klukowską wczoraj, no i okazało się że paliwo było zbyt suche coś się zatarło, i głowica pompy wtryskowej do wymiany-jakby ktoś miał pompkę niedrogo albo samą głowicę to chętnie zakupię :kwasny: