hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panowie ostatnio zauważyłem że poziom płynu w układzie wspomagania zbliża mi się do minimum i postanowiłem dolać.Niestety tak nieszczęśliwie mi się chlusnęło że przelałem i to dość sporo Mam teraz poziom ze 2-3cm ponad max. Mam pytanie czy mogę jeździć z poziomem płynu ponad poziom maksymalny czy lepiej jest go odciągnąć ze zbiorniczka wyrównawczego ?
majkel_majki Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Odciągnij strzykawką i będzie ok.
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tak właśnie myślałem żeby zrobić. Jutro z rana pójdę kupić strzykawkę i odciągnę to co się wlało za dużo.
variocustoms Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dobrze zrobisz, producent ma jakiś cel w tym, że daje podziałkę min-max na zbiorniczku
bell23 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 płyn zwiększa objetość podczas pracy (nagrzewa się ) i może ci wyciekać przez korek ( sam tak miałem )
hubtychy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dziś z samego rana odciągnąłem nadwyżkę.Było tego dość trochę.Przyda się na ewentualną dolewkę za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi