Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] Audi A4 Avant 1.8 T quattro, 2002 U.S. NA SPRZEDAŻ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomaluj dokładki i progi w kolor a listwy zoztaw takie jakie są. Będzie kozacko do tego w taką czerń lusterka i grile i będzie bomba :wink: wrzuc na tył ori zderzol s4 z dokladka w takiej czerni i będzie miodzio :kox:

Opublikowano

dawaj dodatki na czarno grill listwy relingi i bedzie miodzio

Opublikowano
  • Autor

I zaczęło się coś dziać u mnie więc szybko się pochwalę :decayed:

Pierwszy poszedł wydech:

ORI po wycięciu kata i bez środkowego tłumika

MAGNAFLOW

Cóż, z zewnątrz naprawdę daje nieźle. Niestety w środku jest też za głośno, na dłuższą metę. Myślę jakby przydrucić jakiś środkowy, by wyciszyło się w kabinie.

I co zauważyłem, auto zbiera się inaczej. Drobniutka różnica, ale jest.

Tu filmik zaraz po założeniu, jeszcze na ssaniu, to już całkowicie buczy :polew:

Później na szybko sprawdzałem hamulce z EVO 7, czterotłoczkowe, ale odpuściłem.

Trzeba się bawić w adaptery, itd. Wolę dołożyć i kupić coś innego.

img1318tb.jpg

img1317h.jpg

Nowa zawiecha, TEIN :decayed:

img1321v.jpg

No i wsio na aucie

img1329r.jpg

To na szybko, bo późno skończyliśmy. Wymaga jeszcze regulacji, bo ciut za nisko, hehe.

A teraz spać... w końcu :wink:

Opublikowano

Nowa zawiecha, TEIN :decayed:

http://img854.imageshack.us/img854/2426/img1321v.jpg

No i wsio na aucie

http://img688.imageshack.us/img688/7448/img1329r.jpg

To na szybko, bo późno skończyliśmy. Wymaga jeszcze regulacji, bo ciut za nisko, hehe.

A teraz spać... w końcu :wink:

no niezle niezle to tein pro street? co do dokladek i listw s4 to maluj wszystko w kolor albo listey w czarny matt :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zawiecha to ta basic, wyrwałem w dobrej cenie, tak mi się wydaje.

http://www.tein.co.uk/product/basic.html

1400 zł po przeliczeniu, za nowe, więc chyba nie tak źle. Stwierdziłem, sprawdzę, jak będzie lipa to pogonie dalej :polew:

Opublikowano
I zaczęło się coś dziać u mnie więc szybko się pochwalę :decayed:

Cóż, z zewnątrz naprawdę daje nieźle. Niestety w środku jest też za głośno, na dłuższą metę. Myślę jakby przydrucić jakiś środkowy, by wyciszyło się w kabinie.

Mówiłem Ci, że jest głośno w środku. Też wyciszałem go wymieniając oba środkowe i jeden za katem. Była spora poprawa, ale cały czas głośno. Wydech kompletnie nie warty pieniędzy, które za niego chcą, pod względem wykonania szczególnie. Zobaczysz jak przejedziesz kilkuset kilometrową trasę.:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście, zgadzam się.

Nowego napewno bym nie kupił, ale w tej cenie co wziąłem, to przeboleję i pokombinuję by coś wyciszyć.

A Ty przy dorzuceniu tłumików nie straciłeś tego basa? Czy można gotowe kupić?

Teraz wszyscy pytają jaki silnik w aucie siedzi bo mruczy jak... Hahaha.

Opublikowano

Możesz wymienić środkowe na większe, ale i tak w środku będzie dość głośno, na zewnątrz dźwięk się nie zmieni.

Opublikowano
  • Autor

Tak właśnie myślałem. Może lepiej przenieść środkowy na przód, jeszcze przed przednimi fotelami, albo na tej długości. Lub dodać właśnie tam.

Opublikowano

No i doszedł ten magnaflo :thumbup1: Dla porównania wstawiam co udało się uzyskać u mnie : 74cc8acd4161f083m.jpg :toon:

Filmik jednak nie oddaje całego efektu a podobno najładniej słychać podczasj jazdy gdy silnik jest pod obciążeniem.

Opublikowano
  • Autor

A Ty grzes nie masz za glosno w srodku?

Opublikowano

delikatnie głośno :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie. Jak cos bedziesz ogarnial to daj znac co Ci sie udalo zrobi, ja tez napisze.

Opublikowano

Mi sie tylna klapa widzi ala USA.Ksiadz a jakis grzanych ladnych stolkow nie masz na zbyciu?

Opublikowano
  • Autor

Panowie, a czy lotka tylna SLINE od B7 podejdzie po jakimś rezaniu do B6? Bo tam to światło stopu chyba inne?

Opublikowano

podejdzie, pare mm szlifu przy stopie, ale lotki w b6 i w b7 są inne jeśli chodzi o kształt, moim zdaniem ta z b6 jest fajniejsza, sam mam z b7 założoną ale zmieniam na tą z b6

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, bo kurka kupiłem od B7 :facepalm:

Opublikowano

nie no nieszkodzi, pasuje z b7, znaleźć z b6 to cięzki temat, ta z b7 też jest spoko, dopóki nie ma się w rękach tej z b6 :polew:, zakładaj i tak będziesz zadowolony

Opublikowano
  • Autor

Nawet nie wiedziałem że jest inna kształtem. Znaczy teraz jak przykładam do klapy u siebie a u kumpla do B7 to widać że chyba krzywizna jest nieco inna, ale mogę się mylić.

Masz gdzieś fotkę tej od B6?

Opublikowano

nie, nie robiłem, ta z b6 jest o ok 1cm dłuższa, mniej zaokrąglona na rogach i jest zakończona takim dziubkiem do góry :naughty:

ale tak czy siak pasuje, lepiej mieć z b7 niż wogóle