Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co o tym sądzicie? al'a gwint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co o tym sadzicie. gadałem z kolega na temat zaiweszenia i obnizania i mi wyslal cos takiego http://allegro.pl/sprezyny-z-regulacja-uniwersalne-gwint-i1745849439.html ... jak sadzicie nadawaloby sie to do uzytku? czy lepiej juz same sprezyny obnizajace kupic ? on ma cos podobnego w hondzie civic i jest zadowolony z tego.

Opublikowano

dziwny wynalazek pierwszy raz sie z czyms takim spotykam wolal bym albo dozbierac i kupic gwint ;/ albo sprezyny obnizajace

Opublikowano

Tak się składa, że jestem mechanikiem od rowerów i takie patenty widuję w rowerach marketowych tzw full suspension. Nie wiem jakiej to jest jakości bo w dobrym rowerze to są komory powietrzne zamiast sprężyn. Może w aucie się sprawdzi ale wygląda identycznie jak w złomie na komunię za 399zł (pomijając skalę) :)

Opublikowano
  • Autor

dziwny wynalazek pierwszy raz sie z czyms takim spotykam wolal bym albo dozbierac i kupic gwint ;/ albo sprezyny obnizajace

na jednej ze stron internetowych znalazłem nawet jak to zamontować. trzeba ta tuleje aluminiowa z gwintem heftnąć spawarka do amortyzatora.. ... ja chyba wole za ta kase kupic same sprezyny i miec pewnosc ze nic mi nie pierdyknie podczas jazdy.

tutaj ten watek jest http://www.naglebie.pl/viewtopic.php?p=30760

Opublikowano

co za gówno

Opublikowano

Aju chyba ma rację...

Opublikowano

no nie chyba tylko napewno jakies dziwne patenty ciekawe czy ma to homologacje jakiegos bezpieczenstwe i jak to sie zachowuje podczas szybszej jazdy

Opublikowano

No panowie cena mówi sama za siebie 299 zł za komplet zresztą pisze że masa auta od 900 - 1400 czyli efektywnie pewnie ok 1200kg a A4 B5 ma 1375 kg na pusto wiec wynik jasny że do A4 sie nie nadają.

Opublikowano

fajne :lol1:

Opublikowano

sens w tym jest ale jak nie ma TUV to zapomnij, jak rozwiążesz obniżenie tyłu jak osobno jest amorek i osobno sprężyna ? odpuść temat i kup sprężyny obniżające Eibacha albo H&R

Opublikowano

Dokałdnie masz FWD to masz i ogromny wybór :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie ma co sie łakomić ... ''jak to mówią chytry traci dwa razy''. lepiej dołożyć i miec pewnosc na czym sie smiga.